Citiraj justme409 prvotno napisa Vidi poruku
Kakva je paleo prehrana? Ona gdje se jede sto su jeli nasi preci? Nema suzdrzavanja od neke skupine namirnica?
Pitam jer znam slucajeve gdje su si cure s ketom poremetile hormone. A tako nesto nama je treba.
Druge sretno!! Bacim oko da vidim ima li sto novo
AIP paleo, tj autoimuni protokol paleo. Savjet endokrinologa zbog Hashimota. Eliminiras namirnice koje su alergeni, i onda ih nakon nekog vremena vracas i gledas kako tijelo djeluje na njih. Znaci, sam ispitujed dcoje tijelo sto ti od hrane odgovara a sto ne. Eto ukratko sustina te prehrane. Ja sam vec prosla taj period kroz zadnju godinu, ali sam zbog obaveza i manjka vremena pocela jesti sto mi ne odgovara, napuhuje me, a slabo se i krecem jer sam projektant privatnik i dnevno sjedim za kompom preko 12 h, a posao nosim i kuci. Tako da sve to utjece, najvise mi stradaju kosti i imam napuhan i bolan stomak. Prehrana gdje se jede ono sto su jeli nasi preci je LCHF i meni ne odgovara. Probala sam, po meni previse masnoca-ok, zdravih, ali mom tijelu to ne odgovara. Pogotovo meso, ja samo mogu piletinu.