Citiraj angie_88 prvotno napisa Vidi poruku
Hm... Potonula.. Nisam potonula vec sam u upitnicima. Zbunjrna jer ne shvacam svoju situaciju, tj sto je uzrok. Sad smo u 7.mjesecu pokusavanja, iza sebe imam jedan AIH i TO, jucer sam bila narucena kod ginek, rekao je da cemo se dog koje pretrage da radim. Tu sam se jako iznervirala jer sam mu se javila 1dc, narucili su me 7dci on mi daje samo hormone koji se vade od 3-5dc. I onda kaze da idemo opet na AIH. Ja ga pitam mogu li sto ovaj ciklus napraviti, neke pretrage, da ne cekam bezveze jos mjesec dana-posto su meni ciklusi po cca 35dana. A on meni kaze "mozete molit Boga". Eto, kako biti normalan s takvim pojasnjenjima. Jos je rekao ako ne bude nista nakon inseminacije, onda radimo ispitivanje prohodnosti jajovoda. Iskreno, ja imam filing da je kod mene situacija blokada od stresa, jer mi se nakon svega javila velika zelja za djetetom, i grcevito to zelim i blokiram samu sebe. Ovaj mjesec ionako nisam planirala nikakve stimulanse da uzimam sve da mi je i preporucio, ali sam ocekivala da mozemo odraditi neke pretrage da ne cekam jos par mjeseci.. Ne znam, ja cu i dalje vjerovati da prirodno mogu, jednom sam uspjela, a prosli mjesec smo shvatili da ipak moji folikuli i endometrij funkcioniraju, ali kasnije se bude, sto je i normalno s obzirom na duge cikluse. Vidit cemo, mislim da cu na svoju ruku obaviti ovaj mjesec neke pretrage, ne da mi se cekati ako vec sada mogu.
angie puno žena se bori sa istim problemima, strpljivost je nešto s čime se moraš oboružati jer ćeš izluditi u suprotnom!
Na tvom mjestu bi našla dobrog ginekologa (kojem vjerujem, ako treba i privatnog).
U dogovoru s njim što prije obavila sve pretrage, i definitivno nastavila sa folikulometrijama i ciljanim, ako već ne želiš AIH.
Ako i imaš PCOS to ne znaci da nećeš ostati trudna prirodno nikada, ali će ti vjerojatno puno više vremena trebati!
Ako uzmemo u obzir da ženama koje nemju nikakvih problema treba do godine dana da ostanu trudne, onda nije realno za očekivati da AIH ili ciljani uspje iz prve...
Što hoću reći: treba biti strpljiv, realan, dobro se informirati i nadati se najboljem!

chicha žao mi je za minus, ali tvoji ciklusi su duži, jel tako? Jel moguće da je bila kasnije O pa da si prerano radila test?

Citiraj justme409 prvotno napisa Vidi poruku
Slazem se s gornjim navodom... Duga lista. Zato sam morala izaci i malo bez toga.
I toga je mene strah - da se pretrage ne rastegnu na godinu dana... Jos sam u 20tima, ali evo vec ove godine punim 29. Nisam pesimisticna previse, ali vidim sto se dogadja zenama koje se muce. I strah me toga. Mozda sam ja napravila glupost i uhvatila se toga previše. Ali isto bi htjela pevo dijete imati najkasnije s 30, a nakon ovog svega ne znam ni bili isla na 2.
justme nemoj si stavljati tako veliki teret na sebe, to s godinama i do 30 prvo dijete. Sad je sve više žena koje u 40-ima imaju prvo dijete.
Imala si loše i teško iskustvo, trebaš se oporaviti prvo, a godine su i onako samo broj na papiru....