Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1935

Tema: Odbrojavanje 5/2018 by sarasvati

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2018

Početno

Jutro ženice moje. Ovako, Angie je u težem neredu u glavi.. Zadnje sam javila za pozitivnu betu, ponovljena je bila negativna opet. Nitko mi ne zna pojasniti situaciju, samo kazu da je nevjerojatno i čudno, jer nema šanse da u 2 dana beta bude 38 pa onda 0. Ponovljena je i u bolnickom labu, i negativna je. Jedino mi ostaje misliti da su ovi u Analize napravili nevjerojatnu grešku i pogrešan rezultat mi rekli. Još sam im rekla nemojte mi govoriti ako niste sigurni, sin mi je umro prije 2god,jos se oporavljam od svega i ubit ce me ako mi dajete krivu info. Oni su rekli ne neeee, trudni ste. Jel mozete to vjerovati????!! Ovo je slucaj za u novine... Jako sam bila tuzna, i dolazila k sebi zadnjih dana, pratila sam razvoj situacije i vama ženice od srca čestitam!!!! Volila bi da sam ja u društvu kao četvrta trudnica, ali evo izgleda da ništa... Danas mi je 29dc, ciklus 33-34dana, tako da samo želim da novi krene da ovo sve ostavim iza sebe.. Dok ne krene M još sam u nekom nadanju, početkom tjedna sam imala 2 dana nekakav smeđi iscjedak, vodenasti više, sada je stalo i čekam M.

Datum pristupanja
    Jul 2018

Početno

Citiraj EmaG. prvotno napisa Vidi poruku
    Ajme jesi ti onda Purple četvrta s naše liste koja je trudna ovaj mjesec?

Hvala ti, čestitam i ja tebi
    Samo neka nam svi ostanu!
    Tako je, svima divne trudnoće!!
    Nisam ja na listi jer sam u mpo Jedno vrijeme sam bila na listi dok smo doma pokušavali, pa sam ju nastavila objavljivati i dalje dok ju netko drugi ne preuzme.

Hvala svima na čestitkama!

Citiraj justme409 prvotno napisa Vidi poruku
    Kod trudnoce svaki dan su drugi simptomi. Ili ih jedan dan ima, drugi dan nema. Pa opet za 5 dana ima, pa onda opet malo nema. Dok se ne udje dublje.

Stigli nalazi briseva. Svi dobri ❤️
    super za briseve!!

Citiraj ljube555 prvotno napisa Vidi poruku
    Pisite 1dc

Poslano sa mog SM-A520F koristeći Tapatalk
    ljube žao mi je jesi razmišljala da odete kod mpo dr, ipak oni imaju drugačiji pristup od "redovnih" ginekologa

Citiraj angie_88 prvotno napisa Vidi poruku
    Jutro ženice moje. Ovako, Angie je u težem neredu u glavi.. Zadnje sam javila za pozitivnu betu, ponovljena je bila negativna opet. Nitko mi ne zna pojasniti situaciju, samo kazu da je nevjerojatno i čudno, jer nema šanse da u 2 dana beta bude 38 pa onda 0. Ponovljena je i u bolnickom labu, i negativna je. Jedino mi ostaje misliti da su ovi u Analize napravili nevjerojatnu grešku i pogrešan rezultat mi rekli. Još sam im rekla nemojte mi govoriti ako niste sigurni, sin mi je umro prije 2god,jos se oporavljam od svega i ubit ce me ako mi dajete krivu info. Oni su rekli ne neeee, trudni ste. Jel mozete to vjerovati????!! Ovo je slucaj za u novine... Jako sam bila tuzna, i dolazila k sebi zadnjih dana, pratila sam razvoj situacije i vama ženice od srca čestitam!!!! Volila bi da sam ja u društvu kao četvrta trudnica, ali evo izgleda da ništa... Danas mi je 29dc, ciklus 33-34dana, tako da samo želim da novi krene da ovo sve ostavim iza sebe.. Dok ne krene M još sam u nekom nadanju, početkom tjedna sam imala 2 dana nekakav smeđi iscjedak, vodenasti više, sada je stalo i čekam M.
    angie žao mi je, želim ti puno snage da prebrodiš sve i da ti se tvoja želja što prije ispuni

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •