Citiraj justme409 prvotno napisa Vidi poruku
Ajde druge isto mi pisite. Zelim znati da nisam jedina luda. Saznala sam za neplaniranu trudnocu i samo je probudilo sve zakopano. Pa, barem da nisam jos i luda uz to
Ja vas ovdje pratim da vidim kroz šta ću prolaziti za par mjeseci ali ne pišem još.
Samo sam ti htjela na ovo nešto napisati. Nisam bila u ovoj situaciji ali jesam u obrnutoj. Nedavno sam neplanirano ostala trudna i inače prijateljici javim odmah sve što se dogodi jer smo jako bliske, ali kad sam vidjela pozitivan test bilo mi je nekako glupo zvati nju da joj kažem, jer ona i njen muž pokušavaju neke 3 godine već. Koliko god sam joj htjela reći, nisam znala kako i na koji način. Onda sam nekoliko dana nakon plusića prelomila i nazvala je. I onda sam saznala da je ona to već čula od druge osobe i naravno, pogodilo ju je. Tako da eto, zeznila sam se kao i tvoja prijateljica ali ne iz loše namjere nego jednostavno nisam znala kako. Ali nisi luda, prirodno je pomisliti što god pomislimo. To su samo misli koje prolaze kroz glavu, pozitivne ili negativne.

U biti bilo bi bolje da nisam ni vodila nikakav razgovor s njom jer je kod mene na kraju bila biokemijska, a ona je rekla neke stvari koje bih ja radije da je zadržala samo u mislima ali eto, što je bilo bilo je.

Ne znam jel ti pomaže ovo moje iskustvo barem malo, ali samo sam ti htjela reći da te vjerojatno povrijedila baš iz straha da te ne povrijedi.

I sretno vam svima, ja ću se pridružiti listama kad se udam.