Andydea123 prvotno napisa
Cure,jutro! Cestitam svim plusicima i zelim vam ugodne i skolske trudnoce. Evo ja jutros zvala ginekologa,u cetvrtak idem kod njega. U petak me zabolio lijevi jajnik i bol je bila tako jaka da nisam mogla nista nego leci. U subotu se bol pojacala tako da me bolilo i na straznjoj strani,ja pretpostavila da je bubreg,a onda se prosirilo na lumbalni dio u ledima. Danas je puno bolje ali svakako zelim prekontrolirati jajnike. Pitat cu ga jel mi moze pratiti ovulacije,kad mogu vaditi ponovno spolne hormone i moze li mi on dati neku terapiju za uspjesno zacece. Jer vrijeme ide a nista tom mom ginu nije zurno. Isto tako,imam od lani uputnicu za HSG pa bi i to nevoljno ali ipak napravila. Problem je sto mi gin radi 2 dana u tjednu i pretrpan je poslom,ali on to sve polako i nazalost nisam u mogucnosti ici kod drugog. Jos se mislim kako bi najbolje bilo da mi da uputnicu za MPO pa da to polako pocnem rijesavati. Do sada sam i ja sve polako,jer sam se nadala prirodnoj T ali do nje ne dolazi. I da vas pitam,jeli vas soc.gin vama daje duphastone,progesterone i te slicne lijekove ili kako? Zbunjena sam jer mi nikada nije spomenuo neku takvu terapiju lijekovima. Mislim da bi morao biti u mogucnosti. Kako je s vama situacija?