Moj dragi sve prolazi samnom. Imamo jako ravnopravan i otvoren odnos i puno komuniciramo o svemu, pa onda i o osjećajima i strahovima. Neki dan je frendici objasnio razliku između hcg i lh i ja sam se skoro rasplakala od srećeNe bi mogla zamisliti da napravim test bez njega i onda čekam danima (kako znam vidjeti na youtube-u da ljudi znaju raditi da iznenade) da mu kažem. Ovo sve je dosta stresno i bude lakše ako podijeliš to s nekim. Nakon svega kroz šta mi tijelo prolazi, šta je prošlo i kroz šta će proći sljedećih mjeseci, to što će biti pod stresom zajedno samnom je najmanja stvar
Jedino u čemu se nismo pogodili je način na koji smo se nosili sa pobačajem. On je imao potrebu govoriti prijateljima o tome i pričati o tome šta je bilo, a ja sam htjela da to ostane među nama jer mi je ta prva trudnoća već toliko sreće oduzela od ove, da nisam htjela da oduzme i to da kad prijateljima i obitelji kažemo da budu skroz iznenađeni.

Ne bi mogla zamisliti da napravim test bez njega i onda čekam danima (kako znam vidjeti na youtube-u da ljudi znaju raditi da iznenade) da mu kažem. Ovo sve je dosta stresno i bude lakše ako podijeliš to s nekim. Nakon svega kroz šta mi tijelo prolazi, šta je prošlo i kroz šta će proći sljedećih mjeseci, to što će biti pod stresom zajedno samnom je najmanja stvar