Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1935

Tema: Odbrojavanje 5/2018 by sarasvati

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Viki88 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

cure kako ste? ja se nemogu oteti dojmu da nesto nije ok i to me zadnja 2 dana bas muci.. evo grudi me manje puno bole nego inace, mucnine nisu vise nesto izrazene i do sada sam isla spavati u 21,22 h i to sam jedva izdrzala a sad zadnja 2 dana uopce ne spavam ,znaci takva nesanica uzasna

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj Viki88 prvotno napisa Vidi poruku
    cure kako ste? ja se nemogu oteti dojmu da nesto nije ok i to me zadnja 2 dana bas muci.. evo grudi me manje puno bole nego inace, mucnine nisu vise nesto izrazene i do sada sam isla spavati u 21,22 h i to sam jedva izdrzala a sad zadnja 2 dana uopce ne spavam ,znaci takva nesanica uzasna
    Kad imas iduci uzv??? Ako ti strah otidi na hitnu sa izgovorom da imas bolovi i sve bude rijeseno odmah i tvoj strah...

Poslano sa mog SM-A520F koristeći Tapatalk

Datum pristupanja
    Oct 2018

Početno

Citiraj Viki88 prvotno napisa Vidi poruku
    ja se nemogu oteti dojmu da nesto nije ok
    Viki, ja bi samo radi ovoga išla na hitnu. Ako imaš osjećaj da nešto nije kako treba biti, vjeruj mu, iako se nadam i vjerujem da te osjećaj vara.
    Mene isto tako recimo grudi bole navečer, po noći i rijetko kad po danu, mučnina isto tako, ali ja jednostavno znam da je sve ok. Ne znam kak, ali znam da je.

Dok recimo sam s prošlom trudnoćom imala jedan dan kad sam se probudila i osjetila da više nisam trudna. Samo tako, jednostavno sam znala da je gotovo i poklapao mi se taj datum s onim šta je ginekolog rekao kad je plod prestao rasti... ne znam šta da ti kažem. Nadam se da ti se samo panika javlja jer je pregled tek za 4 tjedna, ali ako će te to smiriti, odi na hitnu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •