Nuna, meni se učinilo da prebrzo odustaneš. Meni je Katarina (koja se još nije navikla na maramu) nekad lijepo mirna i brzo zaspi, a nekad bome baš i ne. Tada ju umirujem pjevanjem, pričanjem, ljuljanjem i slično. I obično mi je baš nemirna kada je i Frano s nama jer sam ja valjda nervoznija. Htjela bi da sve štima, baš nije lako s njih dvoje. Uz to, primjetila sam da joj smeta buka. Mi doma svi dosta glasno pričamo pa tako kada ju imam u marami nastojim spustiti glas, ali kada se zaboravim ona se uvijek trgne.

Probaj ju prvo vrijeme stavljati u maramu kada si opuštena i eventualno sama s njom i odite u šetnju a ne odmah u dućan ili kakvu drugu obavezu. Marama je stvarno veliki gušt i za mamu i za bebu, i sigurno ćete se uhodati. Ja sam uvijek nosila bebu na trbuhu u križno vezanoj marami. Prvo dijete se nisam usudila staviti u horizontalni položaj, a drugo je išlo bez frke. A i ja sam sada spretnija.

I ja sam kupila maramu jer sam jednom davno u Korčuli vidjela prezgodnog tatu koji nosi prezgodnu curicu i ta mi se slika jako urezala u pamćenje.