-
vjeojatno kao iskusna mama dobro znas da je malo toga kod klinaca konacno.... mislim, danas nesto izrazito nece i nece, no za koji dan... lud za tim. vazno je dobro pogoditi vrijeme za probu i - eto uspjeha!
tako je kod nas bilo sa spavanjem u svom krevetu, s dohranom, s voznjom u kolicima - s Filipom, Jakov nis od toga (za sada) nece.
A ni u maramu nije htio kad je bio tak jako mali, odnosno kad smo ju dobili (imao je cca 2 mj). Jel osjecao da nisam bas sigurna u vezanju, jel se cega bojao, ne znam. Svakako je na moru - koji tjedan kasnije, nakon uvjezbavanja i nosenja svaki dan sve duze - toliko zavolio maramu da mjesecima doslovno nije iz nje izlazio, osim kad bih ja isla spavati. zivio, spavao, jeo, ma sve. jedva sam je stizala oprati.
no sigurna sam da ju nije izbjegavao zato jer mu je bilo vruce. ljeti se, naime, u njoj bez problema nosio na +37.
zanimljivo je da se na drugi nacin osim u marami nije htio nositi. ma ni do kupaonice. otimao bi se i gurao. a u marami bi se naslonio, mazio i smjeskao.
sretno!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma