Pokazuje rezultate 1 do 19 od 19

Tema: Kako izgleda obrada kod alergologa (Srebrnjak)?

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Kad dodjes predas uputnicu/ce. Sestra izvaze dijete. Visinu mu izmjeri i oksidaciju trenutnu. (edit: vidi se da je za mene ovo kasno navecer, trebalo je biti saturaciju, ali kad je meni oksidacija bliza )
    Potom te posalje ispred sobe, mislim 10, na spirometriju. Unutra djeca ulaze sama. Osim u iznimnim slucajevima. Moj kaze da pusu ribicu i da ih bas tjeraju da.sto bolje napusu. Tamo dobiju plasticni nastavak s kojim su puhali i moraju ga cuvati do kraja obrade. Ako ttrba jos sta ponoviti.
    Nakon toga odlaze kod alergologa. Ceka se neko vrijeme nista strasno. Ako ima obradu prick testom odlaze u sobu za to. Ispikaju dijete. Vani se ceka 15 min, akp se dobro sjecam. Nakpn toga na mjerenje. Na ono sto se pokaze reakcija odlazi se u drugu zgradu na vadjenje krvi. Ti nalazi se cekaju neko vrijeme i dobova ih alergolog na komp. A ako zelite imati i vi svoj primjerak ranije moze se dici mislim od 13-15 sati.
    Nakon spiromerije ili ako idete na testove odlazi se kod lijecnika.
    Tako je nama izgledao prvi odlazak. A i zadnji koji smo imali jer smo ponavljali test zbpg novih simptoma.
    Nadam se da sam sve napisala.
    Mozda jos da ih nazoves i pitas koju uputnicu imati.

Buduci da nisi iz zgb onda jos o parkingu. Unutar bolnice ima malo parkiralisnih mjesta. Ja sam odustala od parkiranja tamo jer mi je dosta da se uvalim u mali prostor pa se izvalcim van. Parkirati mozes na strani ulice na kojoj je bolnica. Na suprotnoj ni u ludilu jer ce te dici pauk. Ovo ti ne treba. Mjesto se uvijek nadje ako ne odmah do bolnice onda prema Mirogoju ali zbilja se ne hoda daleko.
    Posljednje uređivanje od spajalica : 20.06.2018. at 10:09

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •