Pokazuje rezultate 151 do 200 od 248

Tema: što te ne ubije, to te ojača

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj magriz prvotno napisa Vidi poruku
    potpis na ovo zadnje. često ljudi nose posljedice djetinjstva i rane mladosti, ali neki uspiju to nadići, a neki puste da ih to određuje i to im je škuža. a na nama je da (ne)dozvolimo da to utječe na nas. neki put bolje, neki put manje bolje.
    a sad bih se samo osvrnula na naslov teme (nakon 4 stranice ) - što te ne ubije to te ojača - to mi je u rangu bolesti kao blagoslova. neka nekom drugom ako ga veseli, ali meni i mojem djetetu, i ljudima koje volim to ne želim. nikad
    Meni je nazivati bolest blagoslovom u rangu nazivanja sve djece-andelima.
    Jezim se na taj izraz od kad sam bila uz umirucu djecu.
    Ali kuzim poantu. Nekad ti bolest ili slicna situacija pomogne da konacni vidis ili odredis prioritete.
    Neki ljudi tesko sebe stavljaju na prvo mjesto. Ili tesko govore NE na lose situacije u svom zivotu, pa onda ovo dode kao neki katalizator i podsjetnik da je vrijeme ipak limitirano.
    Kao sto kaze BB nije da si tako nesto netko zeli.
    Ono , pises sastavke u 4 osnovne da zelis takav blagoslov .

Ali da to prihvatis kao svoj zivot , kao normalan zivot , i ne razmisljas o tome kao problemu...ako imas srece to se i dogodi. Ako nemas zderes se svaki dan ili proljevas zuc po svima u blizini ili prihvacas ulogu zrtve pa se sazaljevas od jutra do sutra... i tako u krug. Ili sve to kombiniras. I tako godinama. Ili barem dok ti ne dojadi.
    Posljednje uređivanje od sirius : 20.07.2018. at 12:45

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •