-
Udomili peseka pa krenuli problemi!
Drage Rode,
Prije sedam dana naša obitelj (roditelji + dvije djevojčice) koja živi u stanu udomila je malu mješanku od 4 mj. koja je nađena napuštena na jednom imanju.
Već jako, jako dugo su nas naše djevojčice nagovarale da nabavimo peseka i sada kada su navršile 9 i 12 g. smo se napokon odlučili za taj korak.
No, dolaskom peseka u naš dom kreću problemi koje baš nismo očekivali, prije svega higijenske prirode.
Pri udomljavanju su nam ljudi koji su se brinuli o peseku zadnja tri tjedna rekli da je naučena piškiti i kakiti vani.
Prvu noć oko 4 h ujutro se pesek pokakao u muževoj i mojoj spavaćoj sobi.
Sljedeći dan je bilo sve ok, no treću noć se opet pokakala i dva puta popiškila.
Nakon toga smo je odlučili izvoditi van jako kasno između 23 i 24 h te su ta noćna zapišavanja i kakanja prestala (valjda).
Danas kad su je moje curice vodile u šetnju, ispred zgrade gdje je veliki travnjak, nanjušila je drekec nekog drugog psa i pojela ga.
Iako su je curke pokušale spriječiti, sakrila se pod parkirani automobil i pojela govance.
Cure su bile, zajedno sa mnom, zgrožene.
Znam da ima i uvijek će biti neodgovornih vlasnika pasa koji ne počiste za svojim psima, no kako spriječiti da se ovo opet dogodi?
Moram priznati da se osjećam jako loše kao čovjek i već mi glavom prolaze svakave misli u smislu "što je meni ovo trebalo"...
Vidim da su i djevojčice malo poljuljane u velikoj želji za pesekom nakon današnjeg događaja.
Nadam se da će neki od vas poslati svoje iskustvo, savjet i neku pametnu riječ jer se trenutno osjećam baš loše...
Help!!!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma