-
kad sam ja dopeljala našu pasicu doma moja mama (koja je tada bila kod nas na "zimovanju") nije 3 dana samnom razgovarala
ono samo strogo službeno
a prema psu se ponašala kao da ne postoji
nakon tjedan dana je otišla doma (ne radi toga, planirala je) i na dan puta, kad je ujutro išla na wc se skoro polomila kad je ugazila u pišalinu jer se princeza popišala točno baki pred vrata
prvo ljeto kad smo došli kod bake na more pasica joj je progrizla tepih, prečku od stolice i obglodala novu komodu 
ne mogu reći da je sada ljubav beskrajna
moja mama je dijete sa sela, psu je mjesto na dvorištu, a ne na krevetu
neće je pomaziti, ali i kad smo mi kod nje, i kad je ona kod nas, pazi da ima vode, hrane, priča s njom, kad nije s nama pita za nju
to je što se tiče baka
nadam se da će i kod vas biti tako, mada moja ni i jednom trenu nije dala takvu izjavu, koja je proprilično pretjerana, da ne kažem neku grublju riječ
ja sam psa dopeljala u kuću prvenstveno radi supruga, koji je tada bio bez posla, a i radi male, koja me za to pila valjda od kada je progovorila
nije da je ja nisam htjela, ali godinama sam odbijala radi straha od obaveze
i nisam je odmah zavoljela
bila mi je odmah predivna, bijela pahulja, ali ne mogu reći da sam je ono ludo zavoljela odmah
jer je ta pahulja isto tako voljela postati smeđa uvaljivanjem u govna
ta pahulja je 2x zapišala suprugov krevet, kada je počeo raditi, od ljutnje što ju je ostavio i nije više po cijeli dan s njom
2x nam je proždrla štimer za gitaru
ne znam zašto je na njega imala fetiš
prvih par mjeseci je pišala po kući (naravno ne na redovnoj bazi, ali taman kad smo mislili da je naučila ona bi nas iznenadila)
ima osjetljiv želudac (mješanac s maltezerom) i relativno često povraća, a voli proždrijeti nešto vani kada uhvati
istina nisam je uhvatila da je žderala govna, u njih se samo voli uvaljati (istina nije preko pola godine, sve me strah reći da me ne razveseli), ali nije isključeno da je to napravila
ali taj pas je jedan tako divan karakter
toliko dobra
toliko nježna
toliko strpljiva
moja kći nju tretira kao plišanu igračku
navečer je uzme k sebi u krevet (tko je gadljiv sry, ionako mi vjerojatno nećete doma dolaziti spavati, i meni je bilo nezamislivo da mi pas ide u krevet dok nije pasica došla) i zagrli je kao plišanca
pas gleda u nas "pomozi" ali se ne miče
i čeka strpljivo da mala zaspe i kada popusti stisak onda se polako izvuče iz kreveta
toliko je puna ljubavi
i ništa ona ne može loše napraviti što ne kompenzira tolikom ljubavlju
zašto traktat o mom psu
u tvom uvodnom postu, u ovom "što je ovo meni trebalo" strah me da nije pomisao da bi psa vratili
pas koji je bio napušten i zanemaren ne zna kako se treba ponašati
a 4 mjeseca pas je mala beba
ona ništa ne radi iz inata iz zloće
sve će naučiti
bit će to najbolji pas na ovom svijetu
samo joj dajte priliku
nemojte je vraćati ili dati nekom drugom
a onda će vam vratiti stostruko
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke