Pokazuje rezultate 1 do 50 od 67

Tema: Udomili peseka pa krenuli problemi!

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

čuvala sam svakakve pse...
    prvo pravilo mi je bilo da se u startu ide van 7-8 puta dnevno (nije svaki izlazak šetnja). čisto da pas shvati kamo se ide nešto obaviti.
    samo jedan (jednom) se "olakšao" u stanu - al to je bilo zato što me nije uspio probuditi. ja čvrsto spavala - a on nježno njuškicom po meni. u hodniku je bio ručnik na ulazu (zbog njega, jer se nije dao kupati pa da skinemo "ulazno" blato) - i iako nikad nije bio na peleni, sve je tamo obavio.

što se tiče čvakanja po vani, svi su pokušavali ... i svima sam vadila svašta iz njuške. čak i zadnjem pitu koji je bio prilično nepredvidiv i povremeno agresivan.
    jedna pesica je imala fetiš na mravinjake... kako ih je detektirala - pojma nemam. al sve je našla....

što se kreveta tiče, ne smeta me pas na krevetu, ali mora znati da tamo može samo s dozvolom. to mi je iskustvo nakon prvog čuvanja...
    naime, dozvolila sam pesu krevet, a onda sam ja smjela u krevet samo kad sam bila u pidžami. on si je "prisvojio" teritorij.

Datum pristupanja
    May 2017

Početno

Pozdrav svima!!!
    Želim svima javiti da su epizode kakanja I pišanja po stanu gotove.
    Već dva tjedna nije ništa obavila u stanu, ili je mi samoinicijativno odvedemo van ili stane pored vrata I tiho zacvili.
    Bili smo s njom na moru, u apartmanu također nije ništa obavljala.
    Ovo ljetovanje s pesicom nam je bilo najljepše do sada.
    Nikad nismo toliko šetali svi zajedno, uključujući stariju kćer tinejđericu.
    Svaku večer bi odlazili u duge šetnje po otoku I to bi pesici i nama bio najdraži dio dana.
    A koliko smo se samo nasmijali- njoj I njenom upoznavanju cvrčaka, skakavaca, žabica, puževa s kućicama, mora I valova!!!
    Drugi tjedan krećem s njom u školicu za štence, čisto da nauči neke jednostavne stvari.
    Recimo, sinoć su nam došli prijatelji s malom kćerkicom od 1,5 g. I dva puta je u igri skočila na nju I srušila je..
    I vise puta nam je u igri poderala odjeću..
    Nadam se da će školica pomoći...
    Pusa svima!!!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •