Skola u kojoj ide prijateljicina kci je sazvala roditeljski jer su se neki djecaci potukli na putu do kuce. Drugi put jer su se potukli u nedjelju navecer (ukljucena je i policija). Iskreno ne znam sto bih o tome mislila jer s jedne strane mnoge skole ne reagiraju kada se nasilje dogodi u skoli, a s druge strane mi se ovo cini pretjerano jer ucitelji nemaju nista s ovim.

Odgovori s citatom

ali imam dojam, razmišljajući o ovoj temi, da se svatko češe gdje ga svrbi. Osobno se baš i ne brinem oko kasnonoćnih tulumarenja, opijanja i laganja, valjda mi uopće ne dolazi do svijesti da je to itekako moguće - vjerojatno jer sama s tim nemam apsolutno nikakvog iskustva (a ni MM, on je bio još gori od mene po tom pitanju). S druge strane, itekako se brinem oko mogućih adolescentnih kriza, depresija, i sličnih problema, vjerojatno jer sam vidjela izbliza kako to izgleda. Iako, takvo dijete stvara probleme samo sebi (i eventualno užoj obitelji), a ne i širem društvu, školi i ostalima, pa netko drugi to i neće smatrati toliko problematičnim pubertetom.

hvala ti na ovome