-
Slažem se, odličan post, seni (i Peterlin). Mislim da je puno važnije od toga da discipliniraš dijete u pubertetu to da s djetetom komuniciraš.
Ne zaboravi da to dijete sad postaje odrasla osoba i da to jednostavno moraš početi prihvaćati.
Mislim da se ne vrijedi ovoliko uzrujavati oko sitnica kao što je glasno slušanje glazbe. Ne znam uopće zašto te to smeta, posebno što kažeš da uglavnom stavlja slušalice.
To je valjda reakcija iz leksikona puberteta
staviti glasnu muziku kad 'stara' izađe iz sobe. Pa nećeš valjda dozvoliti da te takve gluposti uzrujavaju.
Društvene mreže - to je nažalost danas tako, jasno mi je da ti se ne sviđaju fotografije i rječnik, ali opet ne vidim što tu možeš napraviti, osim stalnih razgovora i inzistiranja na tome da se drži nekih pravila sigurnosti na internetu, da ima privatni profil, da ima dobru lozinku, da ne prihvaća nepoznate ljude za prijatelje, i što je najvažnije - da zna da ti se može obratiti ako ju nešto na internetu uznemiri.
Ako joj braniš, ako se bude skrivala od tebe, pa onda ti se sigurno neće obratiti ako bude trebalo, a to je ipak važnije od glupih fotografija i psovanja.
Poanta je da strašni sukobi između majke i kćeri u pubertetu uopće nisu obavezni
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma