Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1434

Tema: Kako preživljavate PROBLEMATIČAN pubertet?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Trina prvotno napisa Vidi poruku
    A s druge strane...što nije neobično da teenageri budu ko bakice i didice? Bez izlazaka, zahebancije, gluposti koji im padaju napamet? Evo ja mogu reći da bi se zabrinula da moji teenageri ne žele ići vani. Ja bi odma pomislila da nemaju društvo, da su asocijalni ili depresivni.
    M.je ovo ljeto izasao dva put u kino. Van jedino ide na trenige , koji mu realno zbog putovanja oduzimaju pola dana. Mi smo ga natjerali na njih jer bi inace cijeli dan proveo pred racunalom. Cijelo ostalo vrijeme igra igrice s ekipom. I to s ekipom kojom trenira . On line, cijeli dan blebece s njima imajuci slusalice na usima. Skola ga inace ne zanima, i ocjene su takve. Izlasci ga ne zanimaju. Cure ga zanimaju tek toliko da ce izaci sa nekom koja ga doceka nakon treniga vjerojatno na njezinu inicijativu.
    Daleko od toga da je asocijalan, a nije niti depresivan, samo jednostavni ima druge interese. Za sad ( a tako je vec godinama).

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    M.je ovo ljeto izasao dva put u kino. Van jedino ide na trenige , koji mu realno zbog putovanja oduzimaju pola dana. Mi smo ga natjerali na njih jer bi inace cijeli dan proveo pred racunalom. Cijelo ostalo vrijeme igra igrice s ekipom. I to s ekipom kojom trenira . On line, cijeli dan blebece s njima imajuci slusalice na usima. Skola ga inace ne zanima, i ocjene su takve. Izlasci ga ne zanimaju. Cure ga zanimaju tek toliko da ce izaci sa nekom koja ga doceka nakon treniga vjerojatno na njezinu inicijativu.
    Daleko od toga da je asocijalan, a nije niti depresivan, samo jednostavni ima druge interese. Za sad ( a tako je vec godinama).
    Ima takvih dečkiju i među bivšim razrednim kolegama mog sina. Ali nikad ne bih rekla da imaju problem jer su pravi sportaši. Ovi dečki o kojima pričam su u sportu otkad su krenuli u osnovnu školu i već su postigli jako dobre rezultate u tome. Igrice ne, to mi je grozno. Mislim, to pretjerivanje.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •