Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1434

Tema: Kako preživljavate PROBLEMATIČAN pubertet?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Pa zato i pitam. Jesi li išla u Lap nakon 8.r.?
    Koliko sam po mojim učenicama shvatila, u 8.r. se vikendom ide s društvom u neki kafić (ove moje uglavnom žive u centru) i doma su najkasnije do 22.30h.
    Ne mogu zamisliti da bi se nakon toga išlo u NOĆNI klub, dakle nešto što se tek u 22h otvara, a mjuza kreće u 23.30

(Istina, od mog paleozoika pojam noćnog kluba se izmijenio, ja sam 1.put u takav ušla u Ritz u Petrinjskoj gdje se dama uvijala oko štange )

Inače mislim da je Senin post #38 s prve stranice jako konstruktivan i od pomoći. Duhovito (ne patronizirajuće) smsanje može podsjetiti da netko brine i da računa s njenim povjerenjem.

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj čokolada prvotno napisa Vidi poruku
    Pa zato i pitam. Jesi li išla u Lap nakon 8.r.?
    Koliko sam po mojim učenicama shvatila, u 8.r. se vikendom ide s društvom u neki kafić (ove moje uglavnom žive u centru) i doma su najkasnije do 22.30h.
    Ne mogu zamisliti da bi se nakon toga išlo u NOĆNI klub, dakle nešto što se tek u 22h otvara, a mjuza kreće u 23.30

(Istina, od mog paleozoika pojam noćnog kluba se izmijenio, ja sam 1.put u takav ušla u Ritz u Petrinjskoj gdje se dama uvijala oko štange )

Inače mislim da je Senin post #38 s prve stranice jako konstruktivan i od pomoći. Duhovito (ne patronizirajuće) smsanje može podsjetiti da netko brine i da računa s njenim povjerenjem.
    Nakon 8 razreda nisam, ali prvi put sam isla u 1. srednje .
    Bilo je pod normalno ostati do 4 ujutro vikendom.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •