Pokazuje rezultate 1 do 50 od 142

Tema: gdje povoljno kupiti svečanu haljinu?

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj emily prvotno napisa Vidi poruku
    ne kužim zašto. ako imaju love i žele ga platiti
    Upravo tako, nikad ne gledam u tuđi novčanik. Svatko sa svojim novcima radi što hoće. Iako ja ne nih dala tolike novce na odijelo, uvijek kažem svaka roba, svoga kupca ima.

Citiraj Barbi prvotno napisa Vidi poruku
    Moja teen ekipa doma su svi takvi odjevni klasičari i ziheraši da je to strašno
    Odustala sam od nagovaranja na malo otkačenosti u skladu s godinama tako da se najšarenije i najotkačenije u kući oblačim ja totalno ne u skladu s godinama ali baš me briga.
    Meni je većina ovih dugih haljina nekako jednostavjo staromodna i obična i babasta i.... ja bi skroz nešto drugačije ili barem kratko.
    Barbi, i ovdje te lajkam. Ja volim otkačeno, pomaknuto, onako da se čovjek usudi drugačije a ne ukalupit se u masu. I baš ne volim vidjet babski stil na mladim lijepim djevojkama.

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Ovako je bilo odjeveno pola djevojaka iz razreda mog starijeg sina. Bilo ih je puno manje u kratkim haljinama. To je bilo prije 2 godine. Meni se ove ne sviđaju i djeluju babasto, ali bratemili, ako se to maturanticama sviđa i ako nije financijska katastrofa (planiraš na vrijeme ili naručiš šivanje), zašto ne? Pa to je samo jedna večer. Muška odijela su često kasnije iskoristiva, a ženske haljine daleko manje - samo za eventualne svadbe u obitelji i promocije, što je sad u razdoblju korone jako upitno.

S druge strane - imaju tako malo prilike za veselje, zašto bi im to čovjek uskratio? Možda im stožer uskrati, ali to je druga priča.
    Tako je, odijela se mogu puno više kasnije iskoristiti, još ako su kvalitetna, fakat trajuuu...
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 12.05.2021. at 10:53

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •