Kako izgleda boravak u dnevnoj bolnici? (Secer, stitnjaca)
Sto treba uzeti sa sobom?
Da li si tamo u "pidzami", ili u normalnoj odjeci kako dođes?
Kako izgleda boravak u dnevnoj bolnici? (Secer, stitnjaca)
Sto treba uzeti sa sobom?
Da li si tamo u "pidzami", ili u normalnoj odjeci kako dođes?
Dnevna bolnica normalna odjeca
obavljas kroz jutro predviđene pretrage i iza podneva ides doma
sutra nastavak
DB je predvidjena da u par dana obavis pretrage koje bi “normalnim” narucivanjem
obavljala mjesecima
Hvala aleksandra, nadam se da bude tako. Da nece nitko odluciti da me ipak tamo ostavi.
Potvrđujem da ti ne trebaju pidžama ni šlape. Samo zdravstvena knjižica i dosadašnji nalazi. Doduše, ja nisam bila na VV ali vjerujem da je princip rada dnevne bolnice svuda isti. Dođeš, obaviš, odeš. To ti je ko neka ambulanta recimo.
Tamo ni nema mjesta za spavanje (osim koji ležaj iza paravana za one kojima je pozlilo), tako da te neće ostavit. Mogu te eventualno prebacit u “noćnu” bolnicu ako ti nalazi budu jako loši. Ali da si tako ozbiljan slučaj valjda bi te poslali na hitnu...ma bit će sve OK
Posljednje uređivanje od Argente : 04.08.2018. at 15:46
Nama su za dnevnu bolnicu rekli piđama i ℹ šlape.
Istina druga bolnica i dijagnoza, ali pitanje je bilo na mjestu.
Peterlin, hvala, to sam vidjela, ali ako sam dobro shvatila to ja za dijabeticare "školica". To je isla moja mama.
Sad vidim da i pise - ovisni o inzulinu s nereguliranim secerom.
Posljednje uređivanje od Anemona : 04.08.2018. at 20:02
Nema veze, snaći ćeš se. Bitno je da ti nalazi budu ok, odnosno da dobiješ pravu dijagnozu i terapiju. Da baš poneseš neku spavaćicu i šlape pa ti ne trebaju, nikakav problem. Sretno!
Ponekad za dnevnu bolnicu treba imati i piđamu,ali to ne znači da ćeš biti cijeli dan u njoj.recimo moj veliki je skidao madež u dnevnoj,i pošto nije bilo dosta kreveta on je dobio fotelju,ali je moralno obuća pomamu
Kad idem s klincima na alergološla ispitivanja ne nose ništ osim vode i neke sitne hrane