Pokazuje rezultate 1 do 15 od 15

Tema: Dijete 17 mjeseci ne razumije vecinu stvari

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Draga slipsa, ne znam ti reći je li to za brinut se ili za ne brinut se
    ali istina je da su djeca različita i razvijaju se različitim ritmom
    po ovome što pišeš, nije da ništa ne razumije što pričate, neke stvari razumije

kakva je s kontaktom očima?
    voli li da joj se čitaju slikovnice?

svakako bih ja radila sve stvari koje kroz igru potiču komunikaciju
    i bilo bi dobro i sa pedijatr(ic)om podijelit brigu i pitat za mišljenje

Datum pristupanja
    Aug 2018

Početno

Tangerina, sto se tice kontakta ocima, tu stvarno nema problema, on je gotovo uvijek prisutan u tim nekim meduodnosima sa bilo kime, ne samo s nama kao roditeljima. Nekad cak kad je zovemo, ono cisto da vidimo dal reagira na nas, pogleda nas imam osjecaj na nacin kao "ajde, starci, dosadni ste"

Slikovnice voli, najdraze joj je cak kad lijepo sama sjedne recimo na pod i u miru ih lista. I to nije samo da ih stalno samo lista, vec kad joj nesta privuce paznju zadrzi se na tome i promatra neko krace vrijeme.

Dosta je kuzi i njen karakter, recimo kad se igra sa sestrom i sestra joj pretjera s necim, ona se samo pokupi i ode. Takva sam npr i ja, ako vidim da ne ide samo se maknem bez nekih rasprava. Nekad mi stvarno ostavlja dojam da joj se nesta ne da i samo to ignorira a nekad pak stvarno imamo dojam da nista ne razumije.

Datum pristupanja
    Aug 2018

Početno

Tangerina, sto se tice kontakta ocima, tu stvarno nema problema, on je gotovo uvijek prisutan u tim nekim meduodnosima sa bilo kime, ne samo s nama kao roditeljima. Nekad cak kad je zovemo, ono cisto da vidimo dal reagira na nas, pogleda nas imam osjecaj na nacin kao "ajde, starci, dosadni ste"

Slikovnice voli, najdraze joj je cak kad lijepo sama sjedne recimo na pod i u miru ih lista. I to nije samo da ih stalno samo lista, vec kad joj nesta privuce paznju zadrzi se na tome i promatra neko krace vrijeme.

Dosta je kuzi i njen karakter, recimo kad se igra sa sestrom i sestra joj pretjera s necim, ona se samo pokupi i ode. Takva sam npr i ja, ako vidim da ne ide samo se maknem bez nekih rasprava. Nekad mi stvarno ostavlja dojam da joj se nesta ne da i samo to ignorira a nekad pak stvarno imamo dojam da nista ne razumije.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •