-
-
hauschku volim i ja, ali mi taj koncept nocne njege ne pase sasvim, koza mi je suha.
za sada moja cura sa sminkanjem (da li je nurture ili nature ) ima finu mjeru. nadam se da ce tako i ostati.
-
pa nije neuobicajeno da srednjoskolke stavljaju spatulom sminku, i ja sam bila takva. jednostavnomzelis isprobati, zelis biti odrasliji, a ako si imalo povodljiv onda ti nema druge
no s godinama (vec na faksu) sam od sminke zadrzala malo pudera u prah da se ne sjajim, sjenilo u boji koze i maskaru. ponekad dodam tanki eyeliner, a ponekad ne.
kremu stavljam samo ujutro i to obilno, nocu pustam kozu da dise.
-
Ja imam masniju kožu tako da po noći ne stavljam ništa na lice.
-
magriz naravno. sto se ono kaze, sve zlo u tome.
-
I ja sam se sminkala u srednjoj.
Tada se bez Markins sedmice nije moglo
Ostala sam zaljubljenica u kozmetiku do danas.
-
moja cura je jos mala ali vec razocarana mojim nesminkanjem. ja sam pocela rano,krajem osnovne ali se nikad nisam redovno sminkala. sadse sminkam nekoliko puta mjesecno i imam jednako malo proizvoda kao 1984.kad sam pocela.
nekako mi dođe zao sto joj necu moci dati nikakav pametan savjet oko tehnike ili proizvoda
-
meni nije žAO kaj joj neću moći prenijeti tehniku.
inače ima par slika s mora na kojima tak super izgleda, bolje ne može, a prirodna
-
Eh, možda dođete u priliku kao moja kolegica koja ima dvije kćeri, a one njoj biraju kozmetiku, boju za kosu, šminku...i šminkaju je za posebne prigode.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma