Pokazuje rezultate 1 do 50 od 59

Tema: Sminkanje

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Moja je pocela ranije radi potreba baleta, no tada je to bilo samo to, za scenu.

U 6. razredu je pomalo pocela koristiti maskaru, ruz ne nego Labello.
    Sad je zavrsila 1. srednje, njene frendice se za skolu sminkaju "ozbiljno" (komplet, kao za izlazak), no ona je vise nekako sportski tip, pa stavi mousse puder, korektor za prikrivanje pokojeg pristica, maskaru, neki diskretniji ruz ili Labello.
    Za izlaske (zasad je to pokoji koncert na trgu, rodjendanske feste, kino, odu na veceru ili u shopping) stavi i sjenilo, eyeliner kako kad...
    Uglavnom ne trosi na sminku, nasla si je Essence proizvode koji joj odgovaraju cijenom i kvalitetom.

Drzi se pravila "manje je vise" i da postoji razlika u tome kakav dodjes npr. u skolu i kakav ides u izlazak.
    I imamo jos pravilo da ne kupuje novo dok ne potrosi staro, da mi se hrpa raznoraznih stvarcica ne povlaci po kupaoni.

Sad preko ljeta se pak nije uopce sminkala, niti za plazu niti za izlaske. Mislim da je to odlucila radi mitesera, ali nije pomoglo - jos su tu.

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj Elly prvotno napisa Vidi poruku
    Sad je zavrsila 1. srednje, njene frendice se za skolu sminkaju "ozbiljno" (komplet, kao za izlazak), no ona je vise nekako sportski tip, pa stavi mousse puder, korektor za prikrivanje pokojeg pristica, maskaru, neki diskretniji ruz ili Labello.
    Cure općenito danas pretjeruju i po meni se prerano počinju šminkati. A ovo što ti pišeš za svoju definitivno nije sportski izgled, to je šminkanje. Ja se recimo uopće nisam šminkala kroz srednju, a za maturalni ples sam stavila maskaru i to samo na gornje trepavice, bilo me strah da ne pretjeram

Moja će za 2,5 mj 16 godina, ima duplo više šminke nego ja. Kad otvorim te njene nesesere, pojma nemam što je to i čemu služi. A zna se natrackati da svijetli ko božićna jelka, meni je to, evo iskreno, grozno. Ne ferma ona mene previše što se to meni ne sviđa jer se njoj sviđa i sve njene cure to tako pa šutim. Ali mi se i dalje ne sviđa.

A ta opsesija obrvama mi je nejasna. Ona nema gusjenice iznad očiju ali zato ima svakojake uređaje, pa nekakva sjenila, olovke, vrag zna što sve ne. ja imam pincetu

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •