Citiraj n.grace prvotno napisa Vidi poruku
ja nikad nisam kupila niti stavila na sebe tekući ili bilo kakav puder, jedan put kad su me tako našminkali sam si bila koma i više nikad nisam ni probala.
lijena sam i za sve drugo tako da sam sad najčešće potpuno bez šminke ili stavim malo maskare (a i to rijetko).
što se tiče noćnih krema, tu sam zagovornik Hauschkine teorije da koža noću treba disati i da ne treba stavljati kremu, a kako sam lijena to mi super odgovara
Hehehe ovo s lijenošću mi je dobro poznato, ali kad koža noću zateže i smeta, nema spasa.

Ali istina je da su geni presudni. Nisam zaslužna za dobru kvalitetu svoje kože, a mislim da ju ne bih znatno popravila ni pokvarila da sam stavljala podloge. Moja mama se cijeli život njeguje i macka, pa s 80 ima kožu kakvu je imala i njena mama kojoj je Solea krema bila maksimum. Ja sam iz iste vreće. Ali zadnjih godina znam koristiti bademovo ili konopljino ulje za noćnu njegu kože oko očiju (i potkoljenica i podlaktica) više zbog osjećaja suhoće nego estetske.

Za drugo sam isto prelijena.

Inače, važno je djevojkama naglasiti da svakako skidaju ratne boje prije spavanja. Hoće li koristiti još neku noćnu kremu, u toj dobi je manje bitno.