Ne mogu pronaci temu, a tesko mi je povjerovati da se nije pisalo
Kakvi su dojmovi? Je l ima zanimljive odjece kad je vec designer outlet?
Ja sam bila u nekoliko talijanskih, pa mi i usporedba s nekim talijanskim znaci nesto.
Ne mogu pronaci temu, a tesko mi je povjerovati da se nije pisalo
Kakvi su dojmovi? Je l ima zanimljive odjece kad je vec designer outlet?
Ja sam bila u nekoliko talijanskih, pa mi i usporedba s nekim talijanskim znaci nesto.
Roses je veci, zar ne?
Malo mi razocaralo sto je bas mali...
ima mlinar,i u jednom i u drugom. vise od tog ne znam.
mi smo bilinkad smo isli u ikeu, kupila sam najvecem kratke hlace za more,i to u tomtailoru koji ima iste cijene i ponudu kao outlet ducan u kingcrossu. ostalo je zali boze,to nije outlet. jeftinijih stvari ima sad na redovnim snizenjima po gradu i centrima.
U tim outletima je bas kako naletis. Znali smo stvarno kupiti super robe po vrlo, vrlo niskim cijenama. A opet znalo bi se dogoditi da sve sto smo kupili je kava u kaficu. Na webu od Rosesa stoji da ima tamo Stanic (valjda ti mogu sloziti sendvic) i ima neka igraonica.
Malen je i još trećina dućana uopće nije otvorena. Nisam primijetila da je znatno jeftiniji od sniženja po gradu, dapače![]()
Roses ima pristojan restoran. Za djecu je u sklopu restorana manje vanjsko djecje igraliste i prilicno velika igraonica u zatvorenom.
Igraonica je besplatna, 2 tete obicno dezuraju i moze se dijete ostaviti na cuvanju. (Ne znam od koje dobi).
Posljednje uređivanje od Anemona : 16.08.2018. at 08:41
Čista prevara...stvarno misle da smo ovce...sniženja uglavnom 30% s tim da su digli cijene pa spustili 30 %.
Našla sam par stvari koje sam htjela kupiti prije 3g i tipa suknja u tom tailoru je prije 3g bila 430kn a sad je u outletu 379kn..užas..stvarno ih sram može biti.
Da,potpisujem.los izbor i visoke cijene.adidas me pogotovo razocarao.cujem da zatvaraju onaj u slavonskoj,ako je istina steta jer je bio puno bolji i jeftiniji od ovoga u tzv outletu.
Bijah i uglavnom se slažem s vama...
Mislim da uopće nije pogođen koncept "outlet" dućana.
Cjenovno i sadržajno isto kao i u svim dućanima u gradu, totalno razočarenje i gubitak vremena.
Btw, poluprazno. Valjda još nisu svi dućani "uselili"? :/
Bez veze.
Prevara.
Nakon engleskog outleta gdje možeš kupiti Hilfigerove traperice za 8 gbp, a Gap košulju za 3 gbp, ovo nije cine kao obični dućani.
Ima li kakvih promjena, kakva je ponuda? Ici cu u Ikeu pabih usput se nakrenula...
Meni je taj Outlet odličan i kupila sam tamo super stvari po super cijenama... ALI sve je to kad naletiš i kako naletiš pa je najbolje naletjeti usput kad se ide u IKEA-u.
Povremeno pogledam na njihovom web-u ponude i dodatne akcije.
Jedan četvrtak mjesečno im je Mrak četvrtak (ali ne znam koji, bude na web-u) pa je u Timberlandu tad dodatnih 40%. Onda se mogu kupiti obične, žute za cca 400 kn, lani smo kupili djeci kojoj je narasla noga.
Kćeri sam jednom kupila u Adidasu odlične tenisice snižene sa 1100 kn na 275 kn.
Zadnji ubod su mi baš Hilfiger traperice, snižene 70%. 230 kn. Nije baš 8 funti ali ipak.
A doživjela sam ja i okusila sjevernoamerički kontinent i sniženja pa znam da ima i boljeali di smo tu smo.