Citiraj flopica prvotno napisa Vidi poruku
I ja sam napravila, bez kuhanja bez konzervanasa, prefin je
samo što nema previse, 8 l
I pola razdijelim
a ovo ostalo popije se relativno brzo
po kom receptu?
mene zanimaju omjeri
ja imam recept 30 cvjetova bazge, 3 litre vode, 3 kg šećera, 8 dag limuntusa
smanjivala bih šećer :apri: ali me strah da mi se ne pokvari, šećer je konzervans

Citiraj umiljata prvotno napisa Vidi poruku
očito je bio u krivom djelu Markuševca. kod mene u dvorištu još ima dosta.
bum ga poslala
a ti napravi svoju čuvenu tortu

Citiraj palčica prvotno napisa Vidi poruku
U Gorskom uvijek kasnije procvjeta - za kasnilice.
ja sam lani radila krajem 6. mjeseca, brali smo isto u brdovitim predjelima
ali se bojim da je ove godine u tom periodu ipak neće više biti, lani je bilo hladnije i vlažnije u ovo vrijeme