Pokazuje rezultate 1 do 50 od 337

Tema: Maturalac

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Barbi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Zadnjih godina prije korone najpopularnija je destinacija bila Španjolska, a odmah za njom Grčka, Češka, Mađarska. Španjolska je uključivala sve navedeno, inozemstvo, let avionom (mnogima prvi), dobar provod u izlascima i sve to uz korektne cijene. Moj sin je imao peh da bukne korona i propadne Španjolska no ipak su uspjeli otići na domaći maturalac po ništa puno povoljnijim cijenama. Hvarski hotel je eto zbog loše korona sezone uopće primio maturante na maturalac ali cijena nije baš bila simbolična. Putovanje je koštalo vrlo slično koliko bi i Španjolska avionom.
    Ja moram priznati da uopće ne vidim prednosti u domaćim putovanjima osim patritskog punjenja domaćeg proračuna.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Barbi prvotno napisa Vidi poruku
    Zadnjih godina prije korone najpopularnija je destinacija bila Španjolska, a odmah za njom Grčka, Češka, Mađarska. Španjolska je uključivala sve navedeno, inozemstvo, let avionom (mnogima prvi), dobar provod u izlascima i sve to uz korektne cijene. Moj sin je imao peh da bukne korona i propadne Španjolska no ipak su uspjeli otići na domaći maturalac po ništa puno povoljnijim cijenama. Hvarski hotel je eto zbog loše korona sezone uopće primio maturante na maturalac ali cijena nije baš bila simbolična. Putovanje je koštalo vrlo slično koliko bi i Španjolska avionom.
    Ja moram priznati da uopće ne vidim prednosti u domaćim putovanjima osim patritskog punjenja domaćeg proračuna.
    Da malo blesavo. i što je najbolje brže bi došla do sina (da je zatrebalo) da je u Beču ili Budimpešti nego na Hvaru.

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj Barbi prvotno napisa Vidi poruku
    Tako i mi, žali bože novaca.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •