A moj gimnazijalac ce izgleda na maturalac "doma", odnosno na otok gdje i inace provede cijelo ljeto kod mojih. I to taman u produžetku ljetovanja).
U planu im je taj i susjedni otok.
Jos nije definitivno ali ta je destinacija u najužem izboru.
A moj gimnazijalac ce izgleda na maturalac "doma", odnosno na otok gdje i inace provede cijelo ljeto kod mojih. I to taman u produžetku ljetovanja).
U planu im je taj i susjedni otok.
Jos nije definitivno ali ta je destinacija u najužem izboru.
a moj ponavlja maturalac iz OŠ kao dvodnevni izlet u SŠ
još k tome svake godine je nekoliko puta na većini tih lokacija (Zadar, Šibenik, Nin, Krka, Paklenica), i godinu prije OŠ maturalca, provela sam ih po dodatnim (Prvić, muzej u Sinju)
I moja je išla u ljetno prebivalište kod nona![]()
Posljednje uređivanje od čokolada : 04.05.2022. at 21:56
Pa nije to loše - može biti turistički vodič ostalima koji ne poznaju teren, hehehe...
Kakve ponude imate za nove maturalne srednja škola
Grčka 8 dana brod 7200 , ponudu dala samo jedna agencija.
Puno broda, a klopa samo polupansion, čak neke dane samo i jedan obrok
Posljednje uređivanje od jelena.O : 03.02.2023. at 07:41
Mi smo sličan aranžman prije pola godine platili 5980 kn. I još sam mislila da je tako skupo zato jer se maturalac organizirao doslovno u zadnji čas?
Sad gledam cijene koje su nam bile predstavljene na roditeljskom, i varijanta tamo avion, povratak busom bila je jeftinija od obrnute (autobus tamo, povratak avionom).
da lucijanka
očito da je sad trik agencija da se međusobno dogovaraju i tak da dođe samo jedna ponuda, plan je bio do 6500 kn
Posljednje uređivanje od jelena.O : 03.02.2023. at 10:09
za osnovnu školu nismo još dobili ponudu
uglavnom ove godine sigurno 10000kn ide na maturalce, ak ne i više
Posljednje uređivanje od Vrijeska : 03.02.2023. at 16:11
Kud su vaši skoro maturanti trebali na maturalac ovo ljeto/ jesen?
Koliko para došlo i kolko dugo?
E sad moja bi trebala u Grčku, ali očito da će biti promjena
za sad se ne zna ništ, još nema nikakvih promijena
Za sad je predloženo f deca budu pristojna, bez navijačkih i hrvatskih obilježja, neodvajanja.....
Vidjet ćemo kak bu to išlo i nadati se najboljem
Nego zanima me pitka voda Atena okolica i otoci ?
Posljednje uređivanje od jelena.O : 18.08.2023. at 16:19
Voda u eu je zdravstveno ispravna za pice u normalnim uvjetima.
Je li ukusna ili nije ovisi o pojedincu.
Ok napokon i taj maturalac završio nadam se da je svima ostao u sjećanju s lijepim uspomenama.![]()
kod nas još 15 sati traje
sad su na plaži, charter za ZG u 2 ujutro
Ajme kad ovo pročitam samo pomislim eh da je meni nazad u srednju i na faks![]()
Komentar moje je da joj se Grci ne sviđaju kao napasni i ne znaju engleski!, Kaj bi bilo da je otišla u Italiju?!?! Napasni u stilu kad priđeš pored suvenirmice tentaju te dok su u njihovom vidokrugu, vidi se da neide na plac i da baš nije bila puno vani.
Za razliku Makedonci su joj se sviđalo, bez obzira kaj su tam prespavali i bili još dva tri sata po Ohridu
E da se meni vratit na Ohrid
Moja je u Grčku išla bus+ brod, nazad bus
Nećakinja će u Španjolsku ići avion tam , bus sim druga polovica učenika obrnuto!
I da Reko je razrednik od klinke , kak je zadnji maturalac na kojem je išo u Španjolsku bio organiziran prijevoz do aviona
Moram priznati da bi u lolino doba i ja radije išla u Grčku vlakom, ali sad to je vrem neki dvostruko od pred 25-35 god i
Sad ispada da je i lola išla s Perom Kvržicom u školuo
Inače ne idu svi van na maturalac, jedna poznata će u HR,
Posljednje uređivanje od jelena.O : 03.09.2023. at 16:08