Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
A koja je shemica kad od planirane grčke ispadne Češka i Poljska ko tu predlaže rezervnu opciju
Kod nas su učenici na satu razrednika odradili dogovore i pripremu. Portugal je bio preskup i netko je na roditeljskom rekao da nek ne izlaze iz okvira 5000 kn. I to je dosta, ali za tjedan dana s povratkom avionom bilo je većini prihvatljivo. Naši Grčku nisu ni tražili, iz nekog razloga su zaključili da im se više sviđa Barcelona. Da se mene pitalo, ja bih glasala za Grčku, ali nije bila na listi. Prag i Berlin su bili razmatrani u nekoj ranoj fazi, ali velik dio toga smo prepustili svojoj djeci. Stavili smo granicu para i to je bilo to.

Eh, da - još su nam u školi rekli da im za put ne dajemo više od 250 eur, što se meni činilo puno... Moj sin je otišao sa 150 eur u manjim novčanicama. Ima on karticu da u slučaju potrebe može dignuti lovu na bankomatu. (Offt. Kad sam u banci dala zahtjev za to, pitala me službenica čime je to sin zaslužio.... Imala sam dojam da baš ne odobrava tako nešto i došlo mi je da joj kažem da to nije njezina briga, ali sam pregrizla. Ni njeno mišljenje nije moja briga. Mislim da je bolje da nosi karticu, nego da mu zatreba novac, a ne može do njega ili da nosi previše gotovine. Ne znam... On sigurno neće puno potrošiti, osim ako nađe neku wow elektroniku, što nije baš vjerojatno na ovakvom izletu. )