Možda bi roditelji djece koja su se vratila napisati par komentara
Možda bi roditelji djece koja su se vratila napisati par komentara
Moj se vratio u ponedjeljak u cik zore (04:00), došao doma, odspavao do 13:00.... NIŠTA nismo od njega doznali ,hehehe, valjda treba čekati da se dojmovi slegnu. MM je od razrednice i profesorice u pratnji čuo da je sve prošlo odlično, nitko nije izgubio dokumente, nitko se nije razbolio, nije bilo problema s organizacijom, sve je štimalo, nije bilo nikakvih ispada ni divljanja... sve super.
Sve što sam čula je da su hranu dopunjavali u McDonaldsu i Burger Kingu (i da ne želi vidjeti te marke ni tiskane, a kamo li na tanjuru), da je sve bilo dobro.... Vidjela sam slovom i brojem dvije (2) slike, jednu s Azurne obale i jednu iz Barcelone, hehehe... Sin je u međuvremenu sa svojim društvom otputovao na drugu stranu i vratit će se u nedjelju, dan tj. par sati prije početka škg.
Eh, da - nosio je 150 EUR, a doma je donio 55. Kupio si je jednu majicu kratkih rukava s motivom Barcelone, a nama ostalima jednu shopping torbu. Tradicionalno ne trošimo lovu na skupljače prašine. Zadovoljan je, a to je jedino bitno.