Pokazuje rezultate 1 do 50 od 337

Tema: Maturalac

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Možda bi roditelji djece koja su se vratila napisati par komentara

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj NanoiBeba prvotno napisa Vidi poruku
    Možda bi roditelji djece koja su se vratila napisati par komentara
    Moj se vratio u ponedjeljak u cik zore (04:00), došao doma, odspavao do 13:00.... NIŠTA nismo od njega doznali ,hehehe, valjda treba čekati da se dojmovi slegnu. MM je od razrednice i profesorice u pratnji čuo da je sve prošlo odlično, nitko nije izgubio dokumente, nitko se nije razbolio, nije bilo problema s organizacijom, sve je štimalo, nije bilo nikakvih ispada ni divljanja... sve super.

Sve što sam čula je da su hranu dopunjavali u McDonaldsu i Burger Kingu (i da ne želi vidjeti te marke ni tiskane, a kamo li na tanjuru), da je sve bilo dobro.... Vidjela sam slovom i brojem dvije (2) slike, jednu s Azurne obale i jednu iz Barcelone, hehehe... Sin je u međuvremenu sa svojim društvom otputovao na drugu stranu i vratit će se u nedjelju, dan tj. par sati prije početka škg.

Eh, da - nosio je 150 EUR, a doma je donio 55. Kupio si je jednu majicu kratkih rukava s motivom Barcelone, a nama ostalima jednu shopping torbu. Tradicionalno ne trošimo lovu na skupljače prašine. Zadovoljan je, a to je jedino bitno.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •