Pokazuje rezultate 1 do 50 od 337

Tema: Maturalac

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma Bubica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

OŠ 4 dana Poreč (cijela istra), sve prošlo bez ikakvih problema. U našoj OŠ uvijek uz profesorice i ravnatelj ide na te maturalce, dobro pripremi djecu, nikakvih problema...

veliki maturalac - grčka, 7 dana, dolje brod iz Venecije, povratak avionom - 4500 kn. Puno razgledavanja, nije cilj bio samo partijanje...Opet sve prošlo vrlooo uredno. I tu bi rekla da je najvažnija bila priprema djece: više roditeljskih sastanaka na temu, zajednički roditeljski djece i roditelja ja kojem ju jasno objašnejna očekivanja, pisane upute i pravila koje su potpisali i roditelj i djeca. Svima je sve jadno bilo Uz to, u našoj školi djeca često idu na dvodnevne izlete, nije im prvi puta i nikada nije bilo ekscesa. Ali to su prave terenske nastave, s puno učenja i polaganja testova nakon "izleta". Mozda su se bojali da ce im netko uvaliti test i nakon maturalca

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj Bubica prvotno napisa Vidi poruku

Puno razgledavanja, nije cilj bio samo partijanje...Opet sve prošlo vrlooo uredno. I tu bi rekla da je najvažnija bila priprema djece: više roditeljskih sastanaka na temu, zajednički roditeljski djece i roditelja ja kojem ju jasno objašnejna očekivanja, pisane upute i pravila koje su potpisali i roditelj i djeca. Svima je sve jadno bilo
    Da, maturalno putovanje je stvarno jadno, ako je samo turističko. Iako, vjerujem da je Bubica umjesto "jadno" htjela napisati "jasno" .
    Na roditeljskom nakon maturalnog putovanja mog prvog sina je razrednik rekao da je alkohol tekao u potocima, a sex je bio uzduž i poprijeko Vjerujem da ni moj nije bio izuzetak, iako mi je rekao da mu je bilo glupo napiti se prije nekih zanimljivih razgledavanja, i da je većina ostajala u busu i ništa od Španjolske nisu ni vidjeli.
    Seksistički priznajem da mi je lakše bilo da je na tom putovanju bio sin, a ne kćer.

Osoblje foruma Bubica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    Da, maturalno putovanje je stvarno jadno, ako je samo turističko. Iako, vjerujem da je Bubica umjesto "jadno" htjela napisati "jasno" .
    Na roditeljskom nakon maturalnog putovanja mog prvog sina je razrednik rekao da je alkohol tekao u potocima, a sex je bio uzduž i poprijeko Vjerujem da ni moj nije bio izuzetak, iako mi je rekao da mu je bilo glupo napiti se prije nekih zanimljivih razgledavanja, i da je većina ostajala u busu i ništa od Španjolske nisu ni vidjeli.
    Seksistički priznajem da mi je lakše bilo da je na tom putovanju bio sin, a ne kćer.
    haha, naravno da "jasno", a ne "jadno".

i, nije im uopće bilo jadno, tulumarili su oni koliko god su željeli...zasto bi bilo jadno ako je turističko? ako je cilj samo napijati se, mogli su satore razapeti na Jarun, a meni bi brdo para ostalo u džepu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •