Pokazuje rezultate 1 do 50 od 337

Tema: Maturalac

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj Vrijeska prvotno napisa Vidi poruku
    Mislim da će manje nastavnika biti zainteresirano ...
    Vrijeska i larmama, hvala na odgovoru.

Vrijeska, ako ti se da, zašto misliš da bi manje nastavnika moglo biti zainteresirano? Epidemiološki rizik?

Iskreno, žao bi mi bilo da djeca to propuste. Kad završi školska godina, neće više biti prilike za reprizu ...

Znam da je lani u to vrijeme bio kaos i sve na vrat na nos, a čini mi se da se uz dovoljno planiranja, zadovoljavajuće mjere ipak mogu ispoštovati...

S obzirom da je trenutno samo preporuka na snazi, ovisi li i to (opet) o volji ravnatelja, zna li možda netko?

Hvala...

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj lola_34 prvotno napisa Vidi poruku
    Vrijeska i larmama, hvala na odgovoru.

Vrijeska, ako ti se da, zašto misliš da bi manje nastavnika moglo biti zainteresirano? Epidemiološki rizik?

Iskreno, žao bi mi bilo da djeca to propuste. Kad završi školska godina, neće više biti prilike za reprizu ...

Znam da je lani u to vrijeme bio kaos i sve na vrat na nos, a čini mi se da se uz dovoljno planiranja, zadovoljavajuće mjere ipak mogu ispoštovati...

S obzirom da je trenutno samo preporuka na snazi, ovisi li i to (opet) o volji ravnatelja, zna li možda netko?

Hvala...

da si nastavnik, tebi bi se dalo u ovoj situaciji organizirati putovanje i voditi grupu?
    mislim da se ljudima ne da, jer je sve nekako depresivno
    ne da im se ni paziti poštuju li djeca mjere ili ne, imaju li maske ili ne, hoće li netko dobiti tempraturu ili ne pa da svi moraju u samoizolaciju (i da su preboljeli, tko zna koliko će trajati antitijela, možda uvedu mjeru da i ako si prebolio prije nekoliko mjeseci isto moraš u samoizolaciju ) ... uostalom i dalje je sve zatvoreno.
    putovanje ako se organizira, mora se platiti unaprijed. mnogi su prošle godine izgubili novac, zašto riskirati opet ove godine?

vjerujem da će biti nastavnika koji će htjeti voditi djecu, pa će možda neki i ići

koliko djece razgovara o maturalcu? mislim da je i njima jasno da ne trebaju previše očekivati i da su to već preboljeli
    Posljednje uređivanje od Vrijeska : 23.01.2021. at 21:47

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj Vrijeska prvotno napisa Vidi poruku
    da si nastavnik, tebi bi se dalo u ovoj situaciji organizirati putovanje i voditi grupu?
    mislim da se ljudima ne da, jer je sve nekako depresivno
    ne da im se ni paziti poštuju li djeca mjere ili ne, imaju li maske ili ne, hoće li netko dobiti tempraturu ili ne pa da svi moraju u samoizolaciju (i da su preboljeli, tko zna koliko će trajati antitijela, možda uvedu mjeru da i ako si prebolio prije nekoliko mjeseci isto moraš u samoizolaciju ) ... uostalom i dalje je sve zatvoreno.
    putovanje ako se organizira, mora se platiti unaprijed. mnogi su prošle godine izgubili novac, zašto riskirati opet ove godine?

vjerujem da će biti nastavnika koji će htjeti voditi djecu, pa će možda neki i ići

koliko djece razgovara o maturalcu? mislim da je i njima jasno da ne trebaju previše očekivati i da su to već preboljeli
    Da, ne znam nastavničku stranu, znam samo roditeljsku.

Neka djeca se još uvijek nadaju da će ići, a moram priznati i ja skupa s njima. Maturalac još uvijek nije formalno otkazan, mada shvaćam da su šanse minimalne.

S jedne strane se to treba puno unaprijed isplanirati, a s druge strane nitko ne može znati kakva će situacija tada biti. Možemo samo pretpostaviti.

Ne znam, mislila sam da s obzirom da se radi o kasnom proljeću, o Hrvatskoj, dakle ne o putovanju u inozemstvo, da imaju više šansi ići. Dobar dio programa se odvija na otvorenom (odlazak brodom na otok, kupanje na vanjskim bazenima, itd.).

Ako sjede u razredu skupa, onda mi se ne čini tako rizično da idu...

Druže se već osam godina i maturalac je nekako kruna svega, nešto čemu se svi skupa vesele, pa mi žao da se ne dogodi (znam da su lanjski osmaši jako loše prošli po tom pitanju).

Pogotovo kad znam da su neke škole vodile svoje osmaše unatoč preporuci da se ne ide (ne zamjeram im, drago mi je zbog njih).

Što se tiče večernjih izlazaka, to su osnovnoškolska djeca koja još ne landraju sami po vani, još se ne napijaju ...

Ako ne odu, što s ta 4 dana predviđena za terensku nastavu, jesu li onda djeca tada prisilno na praznicima... Ili će im nastava završiti ranije za ta 4 dana...

Ajme, baš su puno toga propustili ove godine (ne samo moji, svi)...

Što se tiče toga da nekome pada na pamet maturalac u doba pandemije, pa, eto, raspravljalo se o svakakvim problemima, svakog nešto muči, ima nas raznih... A neki su čak i putovali ...
    Posljednje uređivanje od lola_34 : 23.01.2021. at 23:06

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •