Molim vas pomoc
Beba rođena 6.8 carskim rezom,težina 4330,2 dana nismo bile zajedno,napatila se na porodu,primala je infuziju pa terapiju jer je pokupila infekciju od mene,kada su je donijeli u sobu,nitko me nije uputio u dojenje(prva beba),pomogao mi,objasnio,namjestio ju na prsa,nista nista nego su je hranili adom(boca),pokusavala sam ju staviti sama ali nije islo,imam male bradavice,pokusala sam ju hraniti na šeširiće ali nije prihvacala i svaki pokusaj bi zavrsio placem i tako da nju odnesu nahraniti bez da mi pomognu otkriti u cemu je problem,pomoci mi.I tako je bilo 7 dana(toliko smo bile u bolnici).Otpusna težina je 4240,kada smo dosle kuci,kupila sam manje šeširiće i prihvatila je koliko toliko ali onda je krenula borba,naucila je u bolnici na bocu i nije htjela vuci uopce a ja sam ju forsirala(zbog neznanja) i tako 5 dana.dosla na je patronazna i vagala ju(17.8) pala je na 3970,na to mi govori patronazna da ju stavljam preko vikenda sto vise na prsa pa ce ju opet doci vagati,u ponedjeljak(20.8) dolazi i mala je na istoj kilazi 3970 na sto mi predlaze dohranu,tj da ju stavljam 10 min na jednu sisu,10 na drugu i onda dohrana,donekle sam se drzala toga,pustila sam ju da doji malo duze i u danu joj nudila 4-5 puta po 30 ml,nekada je sve pojela,nekada ne ali uvijek prvo sisa i samo sisa,dosla ju je patronazna izvagati sada u petak(nakon 4 dana) i dobila je 270 grama,otpusnu tezinu je dosegla..i kaze mu stavljajte ju i dalje na sisu,mlijeko je pocelo nadolaziti a dohrana tu i tamo,i ja ju stavljala u petak samo na prsa i super je djelovala(pelene mokre i pokakane odlicne),jucer sam ju isto stavljala samo na prsa(bez ad-a i petak i navecer do subote) do navecer,prije toga je bila satima na prsima i bila je bas gladna gladna,na sto sam joj dala 60 ml ad-a i zaspala je.Danas sam ju stavljala prvo na prsa i oko 9 ujutro dala 40 ml ada,stavljala ju na prsa i oko 15 do 5 sam joj opet dala 30 ml i popila je.Zbunjena sam cijela i nemam znanja,što da radim dalje?savjetnice su mi rekle da joj nudim 6 puta po 30 ml ada,kako da to rasporedim?svako koliko da joj dam?oprostite na duzem postu ali zelim dojiti a stalno se bojim da je gladna jer smo prosle svasta od bolnice pa do sada