Citiraj Elly prvotno napisa Vidi poruku
Kako je pocela skola, tako sam odjavila Netlix.

Nego sad me kopka, gdje je ona serija po J.K. Rowling - Cormoran Strike seriji knjiga? Ja bih to gledala.
Ako je na nekoj drugoj aplikaciji, mozda bih si ju stavila na mjesec dana.
Na Netflixu nije.

Curka je vec sad super-zauzeta (skola, balet, band) i ne stigne pogledati ni normalne filmove na televiziji, kamoli na Internetu. Dok dodje sa baleta, vecera, otusira se i pripremi za spavanje, bude toliko koma da odmah zaspe.
Prosle godine mi je bio problem to sto je dolazila doma ranije, pa bi navecer gledala filmove/serije na YouTube-u na mobitelu i ujutro bi se ustala sa podocnjacima do poda; pa sam joj obecala Netflix preko ljetnih praznika ako prestane sa nocnim gledanjem. Prestala je.
Nisam se mogla previse ljutiti, sjecam se kad su davali nocne maratone Twin Peaksa, taman sam bila manje-vise njene dobi i sve sam ih odgledala

Ovo sto mora odgledati za skolu (jezicna gimnazija - cesto im profesori zadaju da pogledaju neki film u originalu ili da prate neku seriju) je sada preko sk.god. dostupno na DVD-u, pa ubacimo (upravo gledaju filmove Tima Burtona, tako da nam je svima dobro. ). Nadam se da do praznika nece zadati nesto za sto nam je potreban Netflix ili slicno.
Strike je na HBO-u