Kakve serije voliš? Ima stvarno svašta na Netflixu. Imaš ovdje https://hrflix.eu/ popis svega što ima na hr netflixu.
Već sam pisala, meni su odlične neke polusatne komedije, koje međutim nisu nalik uobičajenim sitcomovima, npr. The Good Place, Crazy Ex-Girlfriend (ovo je super smiješni musical! ali sa vrlo vrlo mračnom temom), pa Unbreakable Kimmy Schmidt, onda je recimo popularna Stranger Things - to je sf horror u stilu s. Kinga, ali snimljen kao serije i filmovi osamdesetih, sa genijalnom dječjom glumačkom ekipom, pa onda imaš The Crown o kraljici Elizabeti, pa genijalnu seriju o ženskom zatvoru Orange Is the New Black, sad je npr. krenula neka nova serija Maniac, Mindhunter o serijskim ubojicama je isto na Netflixu, pa ako voliš krimiće imaš Top of the Lake ali nažalost samo prvu sezonu, pa Broadchurch, pa recimo meni jedna dobra engleska krimi serija Happy Valley, a onda na Netflixu imaš i hrpu jako poznatih i popularnih serija kao što su Breaking Bad i spin off Better Call Saul, pa Mad Men, pa onda Masters of Sex, odlična serija o Masters&Johnson i njihovom istraživanju, Outlander ako voliš sexy romantikusa turbo nevjerojatno super totalno zgodnim Samom Heughanom, pa Dexter, pa Hannibal, pa Sherlock, a da ne spominjem genijalni vrhunski Black Mirror - to je nešto kao Zona sumraka 21. stoljeća, stvarno odlično napravljena i vrlo uznemirujuća serija o raznim upotrebama i zloupotrebama modernih tehnologija ... ima svašta
![]()

sa turbo nevjerojatno super totalno zgodnim Samom Heughanom, pa Dexter, pa Hannibal, pa Sherlock, a da ne spominjem genijalni vrhunski Black Mirror - to je nešto kao Zona sumraka 21. stoljeća, stvarno odlično napravljena i vrlo uznemirujuća serija o raznim upotrebama i zloupotrebama modernih tehnologija ... ima svašta
Odgovori s citatom