Pokazuje rezultate 1 do 50 od 69

Tema: Kave i izlasci

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Mene je jedan šoping, mislim ljeto prije 7.r., i to stvari koje su joj zbilja trebale (hlače, majice, cipele) ubio. Valjda smo 6h bile u zagušljivom WG, a njoj ništa nije bilo dovoljno dobro, ugodno...NIŠTA nismo kupile, pošizila sam.
    Otad kupuje što joj treba sama s frendicama (mi samo cipele i jakne), i to jako šparno. Jučer me zvala da je našla traperice, ali da joj se čine skupe pa želi provjeriti cijenu sa mnom (kupuje od "svojih" novaca). Pa kaže 79kn. Mislim se, kakve su te...bit će one s više rupa nego tkanine. Kad ono, kupila predobre trapke u Newyorkeru na sniženju, ko salivene!
    Dodatan bonus je što mi ne zvoca da nešto nije dobro "jer sam je ja nagovorila".
    Posljednje uređivanje od čokolada : 02.09.2018. at 17:01

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj čokolada prvotno napisa Vidi poruku
    Otad kupuje što joj treba sama s frendicama (mi samo cipele i jakne), i to jako šparno. Jučer me zvala da je našla traperice, ali da joj se čine skupe pa želi provjeriti cijenu sa mnom (kupuje od "svojih" novaca). Pa kaže 79kn. Mislim se, kakve su te...bit će one s više rupa nego tkanine. Kad ono, kupila predobre trapke u Newyorkeru na sniženju, ko salivene!
    Dodatan bonus je što mi ne zvoca da nešto nije dobro "jer sam je ja nagovorila".
    Ovo mi zvuči kao čisti SF, nema šanse da tako nešto doživim. Doduše, muški su i inače teški na kupovinu odjeće, ne znam je li po tom pitanju gori sin ili MM treba ih sprovoditi pod stražom u dućan i ne pustiti ih van dok ne kupe što im treba.
    Da ijedan od njih dvojice sam kaže "treba mi to i to, idem si sutra kupiti", vjerojatno bih pala u nesvijest.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •