Pokazuje rezultate 1 do 50 od 301

Tema: Džeparac

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

jelenaO ajd ne pretjeruj. ja ne pijem kavu, ali idem na kavu (pa pijem caj). mojoj djeci je smijesno kad kazem da idem na kavu s nekim, a ni taj neko ne pije istu

no s vremenom nasi mali/veliki se mijenjaju, odrastaju i taj scijalni kontakt se mijenja. s njim i njihove potrebe koje mi mozemo u nekoj mjeri ili potpunosti servisirati. na nama je da odredimo koliko i kako,
    a da zamislim 17godisnjaka kako vozi bicikl sa Sigg bocicom vode mi je fakat pretjerivanje.
    a nije da ni ja nisam vozila bicikl ili slicno. mislim da nije tema kako se druze vec koliko ima dati da si rasporede i na taj nacin shvate da nije sve s neba i bogom dano.

moji nemaju dzeparac. iz nase ljenosti. al imaju novaca koje su skupili kao sto neki pisu od baka, teta i sl.
    ne trose, tj. stariji (musko celjade od 13 god) ne izlazi ni na sladoled, vec jede onaj od doma. a i akd se odluci to su rijetki petki.
    mladje celjade (cura 11 god) bome zna otici u palacinkarnicu, sladoled. to joj se bas svidja. isla je od svoje ustedjevine doma.
    mjesecno oboje dobiju na svoj racun od mene 150 kn i bon za mobitel. novce s racuna uzimaju za svoje vece zelje koje ja ne zelim servisirati. novce koje skupe u gotvoini (donacijom familije i vracanjem boca u ducan) s vremena na vrijeme uloze na svoj racun.
    sad i ja razmisaljm da li bi im jos trebalo dati nesto u gotovini na ruke. ali mislim da s obzirom na potrebe ce jos ostati u mojim mislima.
    Posljednje uređivanje od spajalica : 04.09.2018. at 09:22

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •