Sad kad je krenuo u školu na drugi kraj grada i kad je jutarnji kreće u 6.50, spremam mu doručak jer inače ne bude ništ jeo ili će biti pekara (od džeparca, da budem on topic :D). Prvi dan sam uprskala sa zobenim pahuljicama s borovnicama i čokoladom jer je konstatirao da mu je to nespretno nositi (imam bezveznu kutiju za hranu, ali ima mjesta za pomak kad nabavim neku pametniju). Muffini su mu ok pa mu budem ponekad ispekla temeljni Rodin muffin s voćem i čokoladom (i nama za gablec), a nekad budu palačinke. Ostalo - sendviči, vrlo nemaštoviti, od putra, sira i salame. U dućan kod škole ne stigne jer je prevelika gužva. Voće ne želi nositi. Popodne ga uspijem nekad nagovoriti da ponese nešto sa sobom (i to obično opet bude sendvič) jer mi je bed da od ručka u 12 ništ ne jede ostatak dana zato što navečer ima trening pa ne stigne jesti prije treninga, a nakon treninga mu je prekasno. Još se uhodavamo i trebam smisliti nešto pametno i ne previše junkasto i k tomu jednostavno za hendlanje
![]()

) jer mi je bed da od ručka u 12 ništ ne jede ostatak dana zato što navečer ima trening pa ne stigne jesti prije treninga, a nakon treninga mu je prekasno. Još se uhodavamo i trebam smisliti nešto pametno i ne previše junkasto i k tomu jednostavno za hendlanje
Odgovori s citatom