-
Uh, mi smo imali malo tezi period za nama, ne toliko zbog ucestalih pisanja, zapravo ona su se prorijedila (sada sigurno moze izdrzati sat i vise vremena), nego su mu izbila tri zuba, sve dolje, pa je bio jako cendrav i placljiv i znate vec kako.
Zbog istog razloga nije niti prijavljivao pisanja pa smo imali nezgode, a kada bih ga stavljala u poziciju po timeingu jasno bi protestirao i poceo odmah plakati; odmah bih odustala.
Poceli smo i sa kasicama i vidim kako mu se mijenja stolica. Ponekad mu je toliko rijetka da ju jednostavno ne moze zadrzati (jabuka) pa mu pobjegne. To su nam nezgode drugog tipa, ali ajde i to se popravlja.
Imali smo sada tjedan dana mira i sve se vratilo na mjesto, to odkad su mu izbili zubi, ali onda je poceo sam stajati na nogicama i dizati se pa je i tu zaboravljao prijavljivati pisanje. Dizao bi se u ogradici i onda stojeci popiskio uz veliki osmjeh na licu. 
Danas je opet poceo cendrati i mislim da smo ponovo na pocetku jer mu izbijaju sada gornja dva zuda, vidim bijele tockice i jasno se pipaju kvrzice pod prstima. Uh ti zubi!
A da vam niti ne pricam kako me zna ugristi za cicu.
Uglavnom, imamo losijih i boljih dana, ali mi ne pada na pamet staviti ga po ovoj vrucini u pelenu. Obicno je u boksericama ili gol, a gore ima potkosuljicu, tako da povremeno skuzi i svog pisolina.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma