-
Još o papirima - ja sam starijeg sina vodila u Suvag debelo prije škole, nisam pojma imala da IP postoji ni bilo što slično. Kad se upisivao u školu, ti papiri su isplivali iz njegovog zdravstvenog kartona i odmah su nas zvali da on može dobiti IP. Isto mi nije bilo svejedno jer sam mislila da će dijete biti obilježeno, a onda mi je normalna i razumna učiteljica objasnila čemu to služi. Nadovezala se školska liječnica. Dobio je papire relativno brzo, ali njegova je učiteljica od prvog dana znala koji su njegovi problemi i dobivao je adaptirane materijale i prije nego su papiri stigli u školu. Nikad ga papiri nisu ograničavali niti se IP ističe u svjedodžbama. Budući da je bio odlikaš 5.0 a njegova školska liječnica je otišla u mirovinu dok je bio u osmom razredu, htjeli su mu ukinuti IP. Morali smo ponovno na kompletnu dijagnostiku i gle čuda - ostavili su mu IP jer on i dalje ima traljavu motoriku i smetnje vida, ali je to naučio kompenzirati, pa mu nije utjecalo na uspjeh. Dapače, možda ne bi imao 5.0 da nije imao IP.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma