Pokazuje rezultate 1 do 50 od 163

Tema: Koliko odjeće?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Moja koliko god da ima, zimi uvijek nosi 2-3 para istih traperica/keperica i 4-5 najdražih majica.
    Povremeno još 1-2 tunike, 1 haljinu i jednu debelu dugačku vestu s velikim gumbima (kad je baš jako hladno preko majice).
    Sve ostalo stoji u ormaru netaknuto.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj čokolada prvotno napisa Vidi poruku
    Moja koliko god da ima, zimi uvijek nosi 2-3 para istih traperica/keperica i 4-5 najdražih majica.
    Imam doma muško dijete (14 g.), ali mogla bih napisati isto.
    Da ga se pita, stalno bi hodao isključivo u trapericama i hudicama.
    Osim toga, obavezno ima jedne fine hlače i bar jednu finu košulju (za svečane prilike). Karirane ili flanelaste košulje odbija nositi (tvrdi da to nitko ne nosi).
    Puloveri, veste - nula bodova.

E da - mogu ovdje napisati da je njegova škola od ove godine odlučila uvesti školske uniforme i da je prvi tjedan škole dobio jednu polo-majicu dugih rukava i dvije takve majice kratkih rukava. Rekao je da mu ne pada na pamet to nositi - a kad bolje pogledam, ima i pravo, majice su užasnog kroja (dugačke kao haljinice, a rukavići najkraći mogući) i nije mi jasno kako je tako nešto pušteno u prodaju? Tako da sad u ormaru ima još tri majice koje nikad neće obući i koje nije ni tražio

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj tanja_b prvotno napisa Vidi poruku
    Imam doma muško dijete (14 g.), ali mogla bih napisati isto.
    Da ga se pita, stalno bi hodao isključivo u trapericama i hudicama.
    Osim toga, obavezno ima jedne fine hlače i bar jednu finu košulju (za svečane prilike). Karirane ili flanelaste košulje odbija nositi (tvrdi da to nitko ne nosi).
    Puloveri, veste - nula bodova.
    potpis, iako je moj godinu i pol mladi. a uz hudice nosi itanke majice kratkih rukava i zimi dugih. uglavnom sve sivo-crno-bijelo.
    kosulju i finije hlace istrpi za koncerte u glazbenoj i kad ga puskom natjeram za neku specijalnu priliku

Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Povremeno još 1-2 tunike, 1 haljinu i jednu debelu dugačku vestu s velikim gumbima (kad je baš jako hladno preko majice).
    Sve ostalo stoji u ormaru netaknuto.
    Ma mene zapravo to izluđuje. Nose se jedne ili dvoje hlače i to one najnovije koje su stigle. Evo sad smo pobrojali 7 trapki koje su ok, ali jučer su joj za oko zapele neke nove hlače. Ako ih kupimo znam da ove stare skoro neće nosit...
    Tako je i sa hudicama odnosno sweatshirt. Izvadila sam ih 4 -5 koje uopće lani nije nosila...
    S druge strane, osim kad ih kritiziram, govorim im da ih i kužim jer i meni se najviše nosi samo
    par najdražih stvari.
    a shoppinzi me ubijaju (a idemo rijetko). uvijek nađu hrpu stvari koje im se sviđaju...ma nađem i ja,
    i meni je teško odolit, a kamoli njima...nekad uspijem odolit pritiscima, ali češće ne...
    i onda kukam za vremenima kad sam ja u njihovoj dobi imala 3 majice, dvoje hlače i sve ih nosila...
    ili mi se samo tako čini?
    Posljednje uređivanje od orange80 : 08.09.2018. at 19:46

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Dala si sama sebi odgovor - sama si kriva . Što bi Forka rekla - She's watching you!

Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Dala si sama sebi odgovor - sama si kriva . Što bi Forka rekla - She's watching you!
    Ali mi smo totalne suprotnosti! Ja mrziiim shopping, one ga obožavaju.
    Možda je problem što im stalno pričam protiv šopinga i što ih rijetko vodim.
    Da idemo češće, možda bi se izguštale i nebi im toliko bilo napeto...

Uglavnom, molim vas brojke na sunce, stvarno, koliko mislite da djetetu
    od 13, 5 treba hlača?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •