Eh...bolje da ovdje ne pišem, ali evo - ja imam na Ferenčici jedan mali pajzl s krpetinama, uglavnom iz Turske - tako krasan pamuk, ali ništa ekstra... Kupila za neke smiješne pare tri obične majice (crna, slonovača, tirkizna), ima svaka diskretan ukras (duplo štepan ovratnik ili dva-tri gumbića na istom) i tako dobar pamuk nisam našla ni u jednom shopping centru. Druga štacija mi je Borongajac![]()
Pamučne majice iz Interspara, košulje i majice iz H&M (hoodice, pamučne - zovu se Basic ili tako nekako), osim toga Lidl zna imati pamučnih stvari. U petak sam vidjela šator na Sveticama (znači da je bila akcija), ali sam se suzdržala jer imam dovoljno. A prošli put sam kupila sebi krasnu ciglastu majicu od rebrastog pamuka, dugih rukava, za 10 (slovima - deset) kuna. Nađe se, ali trebaš imati vremena pratiti akcije i tražiti okolo.
C&A - košulje slim fit, kakve moj mlađi obožava, manji brojevi znaju biti po 39 kn. Čisti pamuk.
Nisam spomenula plac Volovčica - tam isto imam svoje izvore i dilere odjeće, nije neki širok izbor, ali zna biti pristojnih materijala. Baš moram otići pogledati ima li košulja i tunika, jer mi se omiljena tunika raspala u pranju (treća sezona, trebala bih je prati u mrežici ili na programu finog rublja, a perem je sa svim ostalim šarenim vešom - ocufala se na šavovima). Nije neka vrhunska kvaliteta, ali je i cijena primjerena.