Pokazuje rezultate 1 do 50 od 163

Tema: Koliko odjeće?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Miris CA je zaista poseban, kao na nekom bazaru. Ali imaju kako zgodnu liniju za tinejdžete Clockhouse.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj čokolada prvotno napisa Vidi poruku
    Miris CA je zaista poseban, kao na nekom bazaru. Ali imaju kako zgodnu liniju za tinejdžete Clockhouse.
    Odmah pored njega je Galileo - tamo nije loš miris, ali tamo ulazim samo i jedino kad imaju debele popuste (2 za jedan, a i to mi je puno). Moj L. je dobio za maturalno dvije majice, jednu s likom psa u motorističkoj kacigi (hehehe) i drugu običnu - ovakvu, ali crvenu https://www.galileomen.com/hr/MAJICE...ATKI-RUKAV-27/, ali mi znamo da te majice traju, pa se jednom u sezoni raspištoljimo. Bilo je lijepih s likom lava i još nekih drugih životinja (ne fotografija nego diskretan crtež, nije jako drečavo) ali preskupo mi je djecu oblačiti isključivo u takvim dućanima i zato uredno ulazim u C&A i obilazim placeve.

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj čokolada prvotno napisa Vidi poruku
    Što je to za tinejdzere? Ja sebi uredno kupujem te, i basic liniju u HM čak i ponešto na ca dječjem (S+M ili tako nekako) sve je ili 100% pauk ili ima malo elastina. I izgleda sasvim ok, nosim redovno na posao. A mislim j da je za tinejdzere ok, fora majice i moderni izgled
    Posljednje uređivanje od sillyme : 10.09.2018. at 18:35

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •