Pokazuje rezultate 1 do 50 od 163

Tema: Koliko odjeće?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj marta prvotno napisa Vidi poruku
    Moji nemaju previse odjece al ja bi i to reducirala. Kako cemo se preseliti, nadam se jos ove godine, ima da padne s kamiona...
    E, ovo je točno... I nama bi dobro došlo, iako je meni kriterij da ono što nisi obukao 2 sezone možeš komotno dati dalje. Imam tri muška koji sve trebaju, hehehe...

Ja sam od dolaska na studij pa do udaje bila podstanar, dugo godina. Selila se 13 puta, ali imalo je to i dobru stranu - svaki put bih se riješila furde. Sad mi za takve čistke služi preuređenje ili barem krečenje kuće, ali selidba baš radikalno isprazni ormare.

Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    iako je meni kriterij da ono što nisi obukao 2 sezone možeš komotno dati dalje.
    A meni su baš te starije stvari najzanimljivije. Često nešto ne nosim par sezona i onda to opet uhvatim. A i stvari se vracaju u modu u nekim ciklusima... Imam hlače npr. stare 15-tak g. koje sam već 3-4 puta prestajala i opet počimala nosit. Ništ ne bacam...nosim čak i mamino, a i bakino

A i ovo što kaže Nano, tako si unikatan. Zato i ne kuzim svoje klince kaj stalno hoce novo
    Posljednje uređivanje od orange80 : 13.09.2018. at 14:09

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •