-
Stalno razmišljam o ovoj temi. I kaj se mene tiče vrijedi ona, nisam dovoljno bogata da kupujem jeftino.
I sjetila sam se još svog šoka a bome i cejele moje familije kada samo na našem proljetnom putovanju ušli u ogroman dućan zvan Primark. E to bome još nigdje nisam vidjela. Nevjerojatna količina ljudi, stvari (odjeće, obuće, veša, kofer, nemam pojma čega) - ljudi (ne samo mlađarija) kupuju kao da im je to zadnja kupovina u životu. Imaju preuna kolica, na blagajni valjda ima račun ne bude ni 150 eura a kupili su stvari za cijelu sezonu. Prodavačice padaju s nogu - mislim da u tom dućanu nitko ne dočeka penziju.
da skratim - takva "histerija" kupovanja meni nije jasna. Kaj će ti to sve? valjda kupiš i nakon sezone sve baciš i onda slijedeće godine sve iznova. U dućanu nisu bili samo domaći ljudi neg i turisti. poslije, šetnjom gradom skužima da puno ljudi nosi vrećice iz tog dućana. Stvarno, nešto takvo još nisam vidjela. Dućan je ogroman, možda tri ili 5 katova, ma totalna ludež.
I kaj se tiče smrada u dućanu, moja frendica koja stalno gleda dokumentarce veli da to čak nije od boja za odjeću, nego od sredstava kojima tu istu odjeću tretiraju da ju na putu iz Kine ne bi napali moljci ili šta već
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma