Hvala, poznato mi je - znam višemanje sva prodajna mjesta za Riekerovu obuću.
Poderem svake godine po jedne Riekerove sandale (imam 80+ kg) ali trenutno imam dva para nosivih - crvene i boja trapera, imam dvoje ARA salonke za na suknju (jedne su lak koje podnose i kišu, druge crne obične od fine kože), svake sezone kupim jedne Creator cipele za na hlače, ovakve neke https://www.mass-shoes.com/zenska-ob...&brand=Creator, pa sad imam crvene i bež, a zadnje crne ulaze u treću sezonu i moram ih baciti jer su se đonovi doderali). Imam još jedne crvene balerinke, kožne s ulošcima od memorijske pjene + koža - Peko, neka njihova posebna linija za osjetljiva stopala. Vrlo su udobne.
Imam i jedne gležnjače iz iste vreće (kožne) i jedne no name iz Deichmanna, od umjetne kože - za bljuzgavicu. U njima ne mogu na poslu sjediti čitav dan, pa u stolu zimi imam kožne klompe, kakve nosim i doma umjesto papuča.
Čizme ne nosim već dugo.

) ali trenutno imam dva para nosivih - crvene i boja trapera, imam dvoje ARA salonke za na suknju (jedne su lak koje podnose i kišu, druge crne obične od fine kože), svake sezone kupim jedne Creator cipele za na hlače, ovakve neke
Odgovori s citatom