-
Cure meni isto treba pomoc. Zvala sam SOS telefon danas nitko mi se nije javljao. Pokusati cu opet. Znaci nakon teskog poroda i hitnog carskog reza u bolnici nisam odmah dobila mlijeko i beba je dohranjivana. Dosla sam doma polako dobila mlijeko i trudila se iskljucivo ga dojiti. Bilo je koliko toliko ok do navecer kad se beba nije skidala sa sise i bio je zivcan. Nisam odustajala. Prvih par dana mi je bilo tesko, nakon poroda sam ostala niskog zeljeza pa bi mi navecer znalo doci do vrtoglavice i slabosti pa sam mu davala 30 ml nadohrane cisto da mogu odmoriti posto sam ga cijeli dan drzala na sisama a navecer je bio posebno gladan.Tako je bilo prva dva dana a onda sam prestala s nadohranom i iskljucivo dojila. Rodjen sa 4 kg, otpusten sa 3760 patronazna ga nakon 10 dana vagala imao je 1870. Rekla je da je premalo i da uvedem nadohranu. To sam i napravila jer sam se uplasila da je dijete gladno. Jos uvijek je na sisi cijeli dan i aktivno sisa,ali kad postane zivcan i ko da nema vise sto gutati i vuci dajem mu po 30-50ml nadohrane. Prvo je to bilo samo uvecer,sada ko da trazi vise.Danas ga dojim npr od 8 ujutro do 15 popodne,nije oka sklopio samo mijenjam sise. Oko 15 kad je postao zivcan dajem mu dohranu jer se bojim da je gladan. Jucer smi ga vagali imao je 4 kg,sto znaci da je vratio porodjajnu tezinu u 12 dana. Pelena pokakanih barem 6 dnevno stolica zuta. Znam da je s njim sve u redu, spava fino nocu budim ga za dojenje,ali ko da smo usli u zacarani krug sa tim dohranama. Zelim iskljucivo dojiti ali ko da mu nije dosta,kad pojede dohranu napokon zaspe i odmori se. ima li nade??kako da izbacim dohranu da ne dobiva premalo na tezini i da se bebica zasiti?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma