Pokazuje rezultate 1 do 50 od 147

Tema: Duuuga kosa

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

je, najbolji dio je kad se ošišaš pa uz komplimente saznaš i svašta što su prije mislili

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj tangerina prvotno napisa Vidi poruku
    je, najbolji dio je kad se ošišaš pa uz komplimente saznaš i svašta što su prije mislili

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Hihihi, ma kažu to meni i sada. Stila: predugo je to, zar ti nije previše ispucala itd
    Muž će jedva dočekati, on volu keatku kosu, a ja već godinama suprotno. Doduše, ići ću postepeno. Ili, tko zna Idući tjedan idem.
    Valjda.

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    Hihihi, ma kažu to meni i sada. Stila: predugo je to, zar ti nije previše ispucala itd
    Muž će jedva dočekati, on volu keatku kosu, a ja već godinama suprotno. Doduše, ići ću postepeno. Ili, tko zna Idući tjedan idem.
    Valjda.
    čuj, ne znam nijednog muža koji voli ko voli kratku kosu, svi ti oni potajno vole plavuše i dugokose
    e, sad, ako je tvoj počeo govoriti da baš voli kratku kosu... znaš koliko je sati :D

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

MM voli zbilja kratku kosu. Naravno kad prođe neka ljepotica, nije joj duga kosa neki veliki nedostatak

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •