Pokazuje rezultate 1 do 50 od 147

Tema: Duuuga kosa

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

jesam ja jedina koja ne voli kosu dugu do struka ni kod mladih ni kod starih?

Meni je to predugo i kad vidim u tramvaju kako se ta kosa lijepi po onim prljavim sjedalima uf onako mi je :/

Beti idi kod frizerke (promijeni malo) i obavezno nam javi jesi zadovoljna. uh kako ja volim promatrat transformacije

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    jesam ja jedina koja ne voli kosu dugu do struka ni kod mladih ni kod starih?
    Nisi jedina Al bolje loša duga, nego loša kratka frizura, jer dugu možeš popraviti, ili zavezat u rep pa je svejedno. Meni je to, isto kao brkovi i brada kod muških, malo odbojno. Al vidim da žene vole svoje duge kose. Ja se ovo ljeto nisam ošišala na kratko, jedva sam to preživjela (nemam dugu, samo nije skroz kratka).

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku

Meni je to predugo i kad vidim u tramvaju kako se ta kosa lijepi po onim prljavim sjedalima uf onako mi je :/
    E meni je najgore kad me nečija kosa dodiruje u tramvaju (ili nečiji konjski rep)

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj NanoiBeba prvotno napisa Vidi poruku
    E meni je najgore kad me nečija kosa dodiruje u tramvaju (ili nečiji konjski rep)
    Joj ima goreg u tramvaju
    Npr. povraćanje, češnjak, netuširanje.
    Meni je na koncertu od QOTSA-a ispred stala žena, viša od mene nekih 15 cm, duge kose. Bila je gužva. Em nisam ništa vidjela od nje, em mi je malo-malo po licu išla s tom kosurinom, jer je bila sva prpošna i mahala kosom po ljudima oko sebe. Ne znam kako njoj nije gadljivo svojom kosom po tuđem licu. Jedva sam se uspjela ugnijezditi drugdje.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •