Pokazuje rezultate 1 do 43 od 43

Tema: Sinkopa kod djece

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Napravili smo konačno eeg, ali nalaz nemamo do sutra. Pooolako...... khm.
    Hvala vam na svakoj riječi.
    Ja sam veeeelika plač*****, trtarošica i ne znam što još.
    On je eno hvala Bogu uredu. Njemu je to smiješno. Opisivao je par puta sam događaj i kune se da nije bilo vrtoglavice, slabosti, nikakvih naznaka.
    A to da nije pio, e bome Peterlin, dobro ste zaključili, nije.
    Kroz tri tjedna, svako dopodne je imao bocu vode, i gospodin nije pio ništa.
    Nije niti jeo.
    Mi spremimo hranu i vodu, on uredno u podne sve vrati iz škole netaknuto.
    Ima li veze sa tim, ne znam....

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj rena7 prvotno napisa Vidi poruku
    Napravili smo konačno eeg, ali nalaz nemamo do sutra. Pooolako...... khm.
    Hvala vam na svakoj riječi.
    Ja sam veeeelika plač*****, trtarošica i ne znam što još.
    On je eno hvala Bogu uredu. Njemu je to smiješno. Opisivao je par puta sam događaj i kune se da nije bilo vrtoglavice, slabosti, nikakvih naznaka.
    A to da nije pio, e bome Peterlin, dobro ste zaključili, nije.
    Nije niti jeo.
    Uzimanje hrane i tekućine ima veze i jako je važno. Imam i ja jednog takvog (mlađi) i na svu sreću u srednjoj školi ima kantinu, pa sad barem jede tunjevinu, sendviče sa sirom, hot dog i sl + pije ledeni čaj ili negazirani sok od naranče. Sve je to bolje nego da je "na suhom".

Čak gledam kroz prste kad povremeno kupi gazirano piće, jer je čak i to bolje od ničega.

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj rena7 prvotno napisa Vidi poruku
    Nije niti jeo.
    Ooo, ima, ima .
    Ni moje dete dan pre sinkope nije maltene ni ručala ni večerala jer joj meni nije bio po volji (toliko o onoj mudrosti "ješće kad bude gladna", mislim, hoće, možda, al košta me previše taj nauk u živcima i modricama), pa su joj merili šećer i svašta nešto. Moja voli da pije, doduše - samo ako se seti, jel . Tako da ne bih garantovala da je tih dana dovoljno pila. Nakon toga sam valjda mesecima, ako ne i godinama kuvala samo ono što znam da će moja deca sigurno pojesti.
    Ne bi me iznenadilo da se sruši kao tinejdžerka još koji put jer je zaboravila da jede i pije - uostalom, biće da sam i ja kao tinejdžerka zaboravljala povremeno na te "sitnice", čim sam završila na podu nakon ustajanja .

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •